21/31 anonim válasza:
Azért, mert még nem kapta el egyelőre
22/31 anonim válasza:
18-as vagyok: Sose szavaztam a Fideszre csak úgy mondom, mielőtt nekem estek.
Megye jogú városban lakok. Sosem volt problémám az egészségügyi ellátással. Lehet valahol vannak, ezt nem tagadom nem is tudhatom, de itt nálunk sose volt olyan, mint amik az indexen, hvg-n, 444-en és hozzászolásokban mondanak. Én csak tapasztalatból írtam.
23/31 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem? Lehet, hogy csak tünetmentes.
24/31 anonim válasza:
Ez egy ostoba , provokáló kérdés függetlenül, hogy kiről szól. Ennyi erővel szomszéd Pista miért nem kapta el a koronavírust- hát azért csak mert -.-"
25/31 anonim válasza:
22-es:
"Sosem volt problémám az egészségügyi ellátással."
18 éves koromban nekem sem volt!
26/31 anonim válasza:
Már rég megkoronázták.
Ne nézz annyi királyi tévét.
27/31 anonim válasza:
Ha ennyit járkál kórházba a fertőzött osztályokra előbb utobb elkapja. Olaszba is fullra beöltözött orvosok kapják el a koronavírust...
29/31 Szeiff válasza:
Orbán a koronát már begyűjtötte, a vírusra nem tart igényt.
30/31 anonim válasza:
Ha jól gondolom te azon emberek közé tartozol akik eddig nem akarták, hogy Orbán meg legyen koronázva csak idővel megváltozott a véleményed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!