"naponta tesztelik. Többször is."
Annak mi értelme lenne?
13-as:
"Az se mindegy mikor kerülsz kórházba"
A másfél éves várólistához (amit neki köszönhet a magyar), neki is joga lenne!
"A másfél éves várólistához (amit neki köszönhet a magyar), neki is joga lenne!"
Nekem sose volt másfél éves várólistám, maximum 1 hét. Műtétre is beleértve. CT-re is 1 hetet vártam. Ezek mind kamu dolgok. Lehet van 1-1 olyan műtét amire van hosszú várolista.. Ilyen például a szervátültetés. De az mindenhol van. Valahol évekig várnak 1 tüdőre...
#18 kamu "elvtárs"...
Tavaly 1 hónapos várakozási idővel kaptam MR időpontot, és arra minden ismerős mondta, hogy az nagyon jó idő, általában inkább 2-3 hónap szokott lenni a várakozási idő (ja, mert a TB mellett még "magánba" (mert nem magán, szintén az államnak fizetsz, csak még többet), fizetők vannak elsőbbségben)...
"Nekem sose volt másfél éves várólistám, maximum 1 hét. "
Te vagy az Semjén? Az én ismerőseim körében általában 3-4 hónapra adnak időpontot egy vacak szemészetre is, de ez igaz bármilyen szakrendelésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!