Mi a véleményetek hogy a futballvilág is össze fogott, és adakozik?
"Hamis konklúzió az az érvelés, hogy ha nem lenne "A", akkor nem lenne "B" sem ebben a szituációban. Mi alapján mondod azt, hogy ha szabad piaci verseny lett volna az elmúlt 10 évben, akkor ezek az alapból sikeres, vagy működő cégek (hisz ezért lettek felvásárolva, "pénz beszél, kutya ugat") most csődbe mentek volna? Legyél szíves utánanézni pl. a holt teher veszteség fogalmának, mert a válaszidő alapján tudom, hogy nem vetted rá a fáradtságot"
Nem mondom hogy csődbe mentek volna, de különben miért "adták" volna el Mészarosnak? Így sokkal hatékonyabban működik, nyereségesebb mert modntam a pénz beszél kutya ugat, jobban el tudja tartani!
Magyarországon Fizetünk azért, hogy felépüljön a stadion
Fizetünk a focistáknak, hogy rúgják a bőrt
Fizetünk a nézőknek, hogy nézzék
Már a fizetett nézők sem menneki ki [link]
"Fideszre nem 2 millióan szavaztak, hagyjál békén ezzel a barimssaggal köszönöm. Ha az ember ki akar menni, akkor fejleszteni fogja a nyelvtudásat is. Mert tudod ha jól akarsz élni és ki akarsz ezért menni, akkor fejleszteni fogod magad. Nincs olyan amit ne lehetne megtanulni. Azt pedig hogy valaki nyugdíjas nem tudom hogy miért sorolod ide, akinek pedig családi vagy egyéb költségei vannak attól függetlenül kimegy és rendezi."
Láthatóan te sem vagy hajlandó megtanulni néhány makrogazdasági összefüggést, szóval elég naiv dolog azzal takarózni, hogy ha van X ember, aki még itt van, az azt jelenti, hogy ha tudnának se akarnának elmenni.
A többiről ne is beszéljünk, láthatóan ragaszkodsz a tévképzeteidhez, objektív eszmecserére nem lehet itt számítani.
"Láthatóan te sem vagy hajlandó megtanulni néhány makrogazdasági összefüggést, szóval elég naiv dolog azzal takarózni, hogy ha van X ember, aki még itt van, az azt jelenti, hogy ha tudnának se akarnának elmenni."
Pedig aki el akar menni, az elfog menni. Többi csak kifogás. A Fidesznek még mindig 50 százalék felett van a szavazótábora, és ez továbbra sem változtat semmin amiket te itt össze hordtál. Azzal hogy ti a szavazók degradálásával nyugtatjátok magatokat nem az én hibám! De ezért sem nyertek soha válsztást!
"2006-óta nem volt normális tüntetés!"
Elég nagy probléma, hogy te zavargásokat tartasz normális tüntetésnek, de ez csak egyik tünete a lelki szegénységednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!