Magyar politikusoknak kötelező idegen nyelvet beszélni? Próbáltam keresni de nem találtam érdemi választ.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 23:09
2/10 anonim válasza:
Nem. De vannak olyan területek, ahol kell, pl. külügy.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. ápr. 7. 23:19
5/10 anonim válasza:
Miért lenne kötelező? Nem az. ha a munkája igényli, akkor szükséges, de egy Magyarországon dolgozó politikusnak, aki magyarokkal, magyarul végzi a munkáját, nem szükséges.
A sok politikus közül amikor ki kell választani hogy ki legyen az aki más országokkal is tárgyal vagy hasonló feladatköre lesz, ott meg elvárás lehet a nyelvtudás - és akkor oda azt választják ki közülük.
6/10 anonim válasza:
Bizonyos posztokon igen. Általánosságban nem kötelező, de a többség beszél.
7/10 anonim válasza:
Vida Ildi!
Nem értem mit mond. Tolmàcsot szeretnék kérni.
Nagy arc volt Goodfriend
8/10 anonim válasza:
Számos példából láthatod, hogy nem.
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek kötelező lehetne, hogy ne legyünk ilyen beszűkült gondolkodású proli társadalom.
10/10 anonim válasza:
"Magyar politikusoknak kötelező idegen nyelvet beszélni?"
Nem, mert a hazugságaikat csak a magyarok szopatásra nyomatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!