Lehet valaki úgy antiszemita hogy keresztény, nem iszlámellenes és nem is hisz sovinizmusban, hanem a nemzetek összefogására törekszik, kivéve a zsidóéra?
#25, #26-nak:
Nekem hiába célzol a képmutatásra a viselkedésem kapcsán!
Mondtam én, hogy Jehova tanúja vagyok, vagy akár csak vallásos?
Egy széles érdeklődési körű materialista vagyok. Tehát nem ateista! Javaslom hogy guglizz rá a különbségre!
Jó néhány vallást "megszemléltem" mielőtt belefutottam Jehova tanúiba. Ők úgy kezdik a tanítást, hogy többek közt elkezdik ismertetni a főbb és kisebb vallásokat, azok alaptételeit, tanait.
Soha jobb ötletem nem volt, mint velük szóba állni! XD
Ha vallásos lennék, Jehova tanúja lennék.
Ismét #25:
Tehát te tiszteled a papokat? Ők ugyebár azok, akik a hívők felett helyezkednek el a ranglétrán, és tisztelet jár nekik?
Nyisd csak ki a bibliádat!
Lukács 9:43-48
A laikusok számára kiemelem a lényeget Jézus tanításából: " mert aki legkisebb mindnyájan ti közöttetek, az lesz nagy."
Vagyis ellenezte a vezető réteg kialakulását!
Te vagy keresztény, azaz Krisztus-követő, miközben semmibe veszed az intelmét?
Fojtassuk?
5 perc alatt felmosom veled a padlót!
Újfent #25:
Mindig is csodálattal töltött el, ahogy Jehova tanúi bemutatják a hazai vallások felépítésének, tanainak, a Bibliában leírtakkal való ellentmondását!
Ezért is szereztem meg nagy nehezen egy, csak a prédikátoroknak fenntartott kiadványt.
A címe: érveljünk az írásokból. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!