Mit szóltok ellenzékiek, hogy az állam kiegészíti a csökkentett munkaidőt béreket világelsőként?
Figyelt kérdés
A “fejlett” nyugat kiváncsi vagyok hol kullog a járványügyi gazdasági intezkedesekben.2020. ápr. 7. 13:23
11/15 anonim válasza:
"Spanyolországban alapjövedelem bevezetése van tervben." Akkor úgy járnak minta görögök.
12/15 anonim válasza:
"Jelenleg azoknak, akik elvesztik a munkájukat, illetve azoknak a munkáltatóknak, akik kénytelenek a bevétel kiesés miatt elbocsátani az alkalmazottaikat nem jár semmilyen bértámogatás." A munkanélküli segély továbbra is jár 3 hónapig, tehat nem igaz, hoyg akik elevsztika munkájukat nem kapnak semmit Magyarosrzágon.
13/15 anonim válasza:
"Jelenleg azoknak, akik elvesztik a munkájukat, illetve azoknak a munkáltatóknak, akik kénytelenek a bevétel kiesés miatt elbocsátani az alkalmazottaikat nem jár semmilyen bértámogatás." A munkanélküli segély továbbra is jár 3 hónapig, tehat nem igaz, hoyg akik elevsztika munkájukat nem kapnak semmit Magyarosrzágon.
Feltéve persze ha megfelelsz a követelményeknek, ugyebár...
14/15 anonim válasza:
Én nem kaptam semmiféle plusz pénzt.
15/15 anonim válasza:
NE várj alapos választ kedves kérdező!
A kérdés teljes értelme HAZUGSÁG.
Mit szólnának az "ellenzékiek"?
Azt,hogy ez hazugság.
Pont.
Írd nyugodtan a következő propaganda troll kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!