Mit gondoltok a Fidesz koronavírus helyzet kezeléséről?
Üdv! Ha ezt valaki direkt módon terjesztette, vagy csinálta,annak megvan az ellenszere is. Jó esetben...Az is előfordulhat, hogy elég buta, fanatikus, ahhoz, hogy ne lássa át a kovetkezmenyet.
Vagy nagyon jól atlatta. Én "csak" arra akarok kitérni, mint normálisan gondolkodó ember, szerintem , már (ha nem valamely nagyhatalom, vagy cégcsoportnak volt a célja ezzel bármilyen gazdasági, etnikai,vagy vallási elonyszerszese, akkor egy véletlen dolog). Ugyanakkor felvetődik a kérdés.iszlamista vagyok, ártani akarok a nyugatnak, már gyűjtöm -"minden erőforrásomat felhasználva a mintákat (amihez könnyen, hektoliter számra hozzajutok), hogy megállíthatatlan törzset hozzák létre? Mielőtt valaki panikkeltessel vádolna... Ezek a gondolatok egy teljesen európai hitvallással gondolkodó ember gondolatai. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!