Elfogadod Orbán Viktort mint legitim miniszterelnököt?
Figyelt kérdés
Én nem, nem tudom komolyan venni. Szerintem Magyarországon Gyurcsány Ferenc az egyetlen demokratikus úton megválasztott miniszterelnök.2020. ápr. 4. 17:17
11/13 anonim válasza:
Nem, a nyomdafestéket nem tűrő személyes véleményemtől eltekintve sem. Aki úgy írja át a választási törvényt, hogy az csak neki kedvezhessen; százszor annyit költ kampányra és szemfényvesztésre, mint az összes többi párt; önkényesen felvásárolja az összes médiafelületet és módszeresen kihasználja a társadalom legműveletlenebb, legtájékozatlanabb rétegét, az eleve nem lehet legitim, mert esélyt sem ad a szabad választásnak. Arról nem is beszélve, hogy mit művelt azóta, hogy tíz éve újra hatalomra került. (Nem mintha az első ciklusa nem lett volna elég káros önmagában is...)
12/13 anonim válasza:
"Szerintem Magyarországon Gyurcsány Ferenc az egyetlen demokratikus úton megválasztott miniszterelnök."
Innentől már nem lehet komolyan venni. Troll vagy. Vagy h.lye. Vagy mindkettő.
13/13 anonim válasza:
Szóval még Horn Gyula sem volt legitim, csak a Fletó. Értem. (Tudod, egy kérdező számára az a legmegalázóbb, ha annyira síkhülye, hogy trollnak hiszik...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!