Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akinél bizonyíthatóan már...

Akinél bizonyíthatóan már lezajlott a koronavírus fertőzés az miért nem kap mentességet a korlátozások alól?

Figyelt kérdés

Szerintem az ország gazdaságát is pozitívan érintené, ha azok az emberek, akik már sem betegek nem lesznek és másokat sem betegítenek meg, azok egyszerűen mentesülnének minden alól.

Mit gondoltok?

2020. ápr. 4. 15:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ez azért nem igaz, mert a gyógyult azt jelenti, hogy beteg volt ergo olyan tünetei voltak, amivel ő orvoshoz fordult. A fiatalok állítólag 80%ban annyira enyhe tünetekkel átvészelik, hogy nem kerülnek az egészségügy látókörébe.

Semmi értelme ezeket az embereket bezárva tartani sem egészségügyileg, sem gazdaságilag.

2020. ápr. 4. 17:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Én pl. simán kifizetném a tesztet, ha ezáltal élhetném nyugodtan az életem.
2020. ápr. 4. 17:25
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

A kérdés az, hogyan nyilvánítanak valakit gyógyulttá?

Halottam olyan esetről, ahol a pozitív teszt után otthoni karantén jött, majd két hét múlva felhívták az illetőt, hogy mostantól gyúgyultnak nyilvánítják, újabb igazoló teszt nélkül :D :D

2020. ápr. 4. 18:12
 14/21 A kérdező kommentje:

A koronavírus elleni antitestek megjelenésével. Az nem ugyanaz, mint a koronavírust, mint kórokozót igazoló teszt. Nyilván ha valaki tesztje pozitív koronavírusra, annál x idő után van értelme antitesteket vizsgálni.

Felső légúti tüneteknél is közel se biztos, hogy valakinél koronavírus áll a háttérben. Simán lehet influenza, vagy adenovírus.

2020. ápr. 4. 18:36
 15/21 Szeiff ***** válasza:
79%

Minden alól nem kaphatnak, mert a bőrfelülete még hordfelület lehet. Amúgy ha ez elhúzódik, akkor normális estben ez téma lesz.

Mivel többen is felvetették, hogy visszaesőket találnak, csak megemlítem, ha ez általános, akkor erre a vírusra nem lesz védőoltás. Remélem ezek a hírek valamely szempontból kacsák.

2020. ápr. 5. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
egy japán nő a kigyógyulás után 1 HÉTTEL újra beteg lett. Nincs olyan hogy antitest és a vírusnak már több mutációja is van, szóval érdemes ilyenkor otthon csücsülni.
2020. ápr. 6. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A jaén nő egyetlen eset volt és lehet, hogy nem gyógyult meg, csak jobban volt.

"Nincs olyan hogy antitest" - miért ne lenne olyan, hogy antitest??????

"és a vírusnak már több mutációja is van," - ez igaz, de nincs sok mutációja és ezeknek NINCS most gyakorlati jelentőségük.

2020. ápr. 6. 19:20
 18/21 A kérdező kommentje:

Ez ostobaság. Már most találtak antitesteket, ezt használják a gyógyításban.

Eszméletlen ez a rengeteg álhír és rémületkeltés.

Nem ebola ez meg nem spanyol nátha. Ennyire ne féljetek.

2020. ápr. 7. 13:36
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

úgy értem nincs olyan, hogy márpedig a tested termeli az ellenanyagot és nyenyenye. Még ha nem is leszel beteg hordozó lehetsz és pont. a teszt nem mutat ki az elején semmit mindegy mit csinálsz fejen is állhatsz ha még nincs benned elég vírus.

Ne légy hülye maradj otthon.

2020. ápr. 7. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:

"úgy értem nincs olyan, hogy márpedig a tested termeli az ellenanyagot és nyenyenye."

azt nem tudom, hogy mi az a nyenyenye, de amikor megtámad egy kórokozó, akkor egy idő (kb. 5-10 nap) után termeled az antitesteket. ez _minden_ fertőzésnél így van, még HIV-ben is.

2020. ápr. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!