Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak ennyien ingyen...

Miért akarnak ennyien ingyen élni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan a jelenlegi vezetőket azért kritizálják, mert az ingyenélés helyett, még a válságban is a cégeket támogatják. Meg a gazdaságot. Pedig ez pont azért van, hogy minél kevesebb elbocsátás legyen és minél kevesebben éljenek meg segéjből, illetve minél gyorsabban eltudjanak helyezkedni máshol. Mert hiába van válság, attól még a munkaerőpiacban kell maradnia, vagy igyekezni kell nem kiesni belőle. Nem segélyen élni akarni a végtelenségig. Az autó válság idején meg amúgy se nem megy benzin nélkül. Vagy de... A lejtőn lefelé!

2020. ápr. 3. 23:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező gyere le a rózsadombról a magyar valóságba. Meg fogsz lepődni.
2020. ápr. 4. 01:45
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

Én sosem morogtam a munka miatt, mert nem kötelező csinálni. Az ember olyan mocsok hogy ingyen kéne neki egy pohár kávé is.

A drogkereskedelemre mondjuk semmilyen hatással nincs ez a világszintű hiszti, itt csak a kiszolgáltatott emberek és cégek rettegnek :D

2020. ápr. 4. 01:46
 23/35 anonim ***** válasza:
21%

"v2

Én is szeretnék "ingyen élni".

Ha megdobnának havonta annyi pénzzel, mint most a fizetésem, nagyon jól érezném magam tőle. Ahogy bárki más.

A különbség ott van, hogy van aki érti, hogy nincs ingyen pénz, mert az államnak nincsenek pénzt termű ültetvényei, mint a reklámban - van aki meg nem jut el eddig, csak követelőzik, mert az neki jár (szerinte).

A szerencsénk, hogy most olyanok vannak döntési pozícióban, akik nem megint segélyeket akarnak osztogatni hogy megint eladósítsák az országot.

2020. ápr. 4. 01:46
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Az energia minimum elve miatt. Az atomokban is a legkisebb energiájú pozícióra hajtanak az elektronok nem? Minek dolgozni ha ingyen is jön a pénz?
2020. ápr. 4. 03:50
 25/35 anonim ***** válasza:
66%

"

Nekem ténylegesen járt volt a munkanélküli segély, mégse vettem fel. Sőt, valamilyen más támogatás is járna, mivel a térdem tönkrement, és nem tudok dolgozni. Azt se igényeltem meg."

Jogodban áll nem megigényelni. Ezért nem kell hisztizni, mert senkinek sem lenne kötelező felvenni. Egyszerűen csak jár oszt cső.

2020. ápr. 4. 07:56
 26/35 anonim ***** válasza:
70%
Minden normális ember szeretne ingyen élni. Az már más kérdés, hogy nincs rá lehetőségük.
2020. ápr. 4. 08:17
 27/35 anonim ***** válasza:
80%

"Az nem kifogás hogy sokan veszítik el a munkájukat arra, hogy ingyen pénzt osszanak. Sőt pontosan azért is kell megpróbálni az embereket a munkaerőpiacon tartani hogy legyen benzine a kocsinak."

Az meg van, hogy amit te ingyen pénznek nevezel valójában járulékformájában levonásra kerül a bruttóbérből, szóval nekem ne merd ingyen pénznek nevezni azt, amit évek óta vonnak le.

Én értem, hogy te hanyatt vagy esve olyan fantasztikusnak tartod az intézkedéseket, attól nekem ez a kormány a képmutatás kormánya lesz.

Mostanra csak egy cél maradt túl élni a jelenlegi helyzetet aztán Nyugatra vagy Keletre távozni.

2020. ápr. 4. 08:38
 28/35 anonim ***** válasza:
75%
21-es! De nem fog, a kérdésről ordít, hogy nem gondolja komolyan, csak azért írta ki, hogy hergelhesse kicsit az embereket. figyeld meg, hogy ez a téma a legkülönbözőbb permutációkban két-három naponként előkerül. A koreográfia pedig mindig ugyanaz jön a trollkodó kérdező (vagy ez esetben olyan, aki hejjessenírny" sem tud, saját bevallása szerint), és felteszi a demagóg és ostoba kérdését. Erre ráugrik pár válaszoló, akik megideologizálják, hogy "felkénenőniésnincsensemmiingyenésmindenkádármiattvan" majd jn pár szerencsétlen, aki megpróbálja elmagyarázni, hogy ez miért nem így van. Tehát akkor ezek gyakorlatilag trollkérdések, mert a mondjuk így kifutásuk ugyanaz. Ennek is mint látod.
2020. ápr. 4. 10:58
 29/35 A kérdező kommentje:
#27 Egyáltalán te most miről beszélsz? A kormány nem emelte meg a munkakeresési járulékot, szóval nem vonnak le többet a fizetésedből, és azok sem fognak örökké ingyen élni, ezért munkakeresési járalék hogy ne monzerválja az I gyenélést. Ezért van szó kevés pénzről. Nem tudom te miket hordasz itt össze.
2020. ápr. 4. 11:12
 30/35 A kérdező kommentje:

Te nem fogadod el ha valaki nem abban a világban van amiben te. Most had ne kezdjem el sorolni hogy ti mit én mantra kérdéseket tesztek fel.

2020. ápr. 4. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!