Azaz 500 ezer forintos prémium, amit most az EU dolgozók kapnak majd az bruttó vagy nettó lesz?
Figyelt kérdés
Erről van szó:
Orbán megígérte, hogy kapnak 500 ezer forintot most.
Viszont, a kérdés nettó vagy bruttó.
Nagyon nem lenne korrekt, ha ez a prémium adókkal és járulékokkal lenne terhelve, azaz bruttó lenne.
2020. ápr. 3. 18:45
1/13 anonim válasza:
Én még azt megkérdezném, hogy pénzben vagy hogyan kapják...
3/13 anonim válasza:
100%, hogy részekre bontott lesz. Lesz egy nagy része ami közüzemi számlák befizetésére alkalmas Erzsébet utalvány lesz, illetve egy hideg-meleg-étkezést szolgáló Szép Kártya részre számítok. Szerintem nettó lesz, utalványokat abban szokott lekommunikálni a kormány.
4/13 anonim válasza:
Nekem az volt az első gondolatom, hogy vajon fejenként vagy összesen... Sajnos a politikusainkból bármit kinézek.
5/13 anonim válasza:
Stex bruttó ahogy a BMesek kaptak , másban nettó rezsijegy stb kedvezmenyek .
6/13 anonim válasza:
A rendőröknek bruttó volt így sztem nekik is.
8/13 anonim válasza:
Balosok mikor osztott a 2002 - 2010 ig hatalmon lévő szoci csapat stexet ? Családos adokedvezményt ? He ?
9/13 anonim válasza:
A krumplis agyament megint....😩👎
10/13 anonim válasza:
Gondolom borítékba kapják, mikor elfordul a doktorbácsi, tartva zsebét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!