Ebben a válságban is a magyar kormánynak kell az utat mutatnia?
2020. ápr. 3. 13:57
1/7 anonim válasza:
"A világ számos bankja számít fel kamatos kamatot a moratórium alatt kiesett részletekre, ami Magyarországon tilos."
Na ellenzékiek mit szóltok?
2/7 anonim válasza:
Én is mondhatom, hogy a világbajnok valójában utolsó helyezett, az utolsó pedig világbajnok. De ettől ez nem lesz így. A fortfolió esetén is ugyanez a helyzet. Hazudni bármit lehet, mindig lesznek, akik szájtátva hallgatják.
3/7 anonim válasza:
#1: Mi szólnának? A nagy számok törvénye alapján néha csinál értelmes dolgot is a kormány. Az mondjuk önáltatás, hogy bárkinek bármiben is utat mutatnának. Én azért nem tettem volna automatikussá, de az én vagyok.
4/7 anonim válasza:
Várd meg a moratórium végét, és utána kérdezd meg!
5/7 anonim válasza:
Pf. Minek varni barmilyen külső hatalomtol h megment? Azt ugyis csak a hatalom érdekli. Ha nem akkor már rég megtettek volna a lepeseket az emberekert!
6/7 Demion válasza:
Részlet a cikkből:
"Szerbiában március 17-én döntött úgy a jegybank, hogy törlesztési moratóriumot hirdet,"
Nálunk 1 nappal később, március 18-án hirdettek moratóriumot, vagyis mi vettük át tőlük az ötletet. De ez a Fideszt nem fogja zavarni, majd előadják a szokásos hazug dumát, hogy egész Európa minket másol.
7/7 anonim válasza:
Egy totálisan hitelre épülő világban mi mást tehetne a kormány? A hitel moratórium nem a kormány jószívűsége miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!