Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most az összes eü dolgozó...

Most az összes eü dolgozó Fideszes lesz az ajándék fél millió miatt?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 11:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

8-as:

"Akik Orbánt kritizálják azoknak valójában nem is Orbánnal van bajuk, hanem saját magukkal. A saját beteg lelki világukat, a saját szenvedésüket, a saját fájdalmaikat kivetítik Orbánra."

Így igaz! Aki nem orbán-nyalonc az csakis "beteg" lehet!

Viktor fotója az ágyad felett van?

2020. ápr. 3. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
16%

Nem azt mondtam, hogy aki nem imádja Orbánt, hanem hogy aki gyűlöli, és gyűlölködő, kritizáló kommenteket ír. Én se imádom Orbánt, se a fideszt. Véleményem szerint ők a legkisebb rossz. Amúgy nem voltam még soha szavazni, és nem is fogok elmenni soha.

2020. ápr. 3. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Táncsics radikális balpártosak lesznek!
2020. ápr. 3. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
"nem voltam még soha szavazni, és nem is fogok elmenni soha." Ennyire rühelled a demokratikus lehetöségeket?? Cár atyuska kell neked?
2020. ápr. 3. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A tűzoltók hogy kapták meg a beígért 500 ezret?
2020. ápr. 3. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Na ezt kell megtapsolni!
2020. ápr. 3. 12:19
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem leszünk.

Üdv egy eü-i dolgozó.

2020. ápr. 3. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Ehm ezért visongtatok pár napja még hogy miért nem ad nekik a kormány, most ad. Örülni kéne ennek nem ellenségként felmutatni az egészségügyi dolgozókat(mert már most látom hogy az lessz) nincs igazam?
2020. ápr. 3. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Nekem az az erdekes h azokon a gepeken miert nem jön kinai gyógyszer,amitől rengeteg kinai meggyógyult!

Eü dolgozoknak 3szorosara kell növelni a bérüket veszhelyzetben,de csak annak aki kedves a betegekkel.

Vedofelszerelest meg csak 1 db-ot kaptak! Egész hónapra,naponta kéne cserélni,vagy fertotleniteni.

2020. ápr. 3. 13:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ad pénzt a Fidesz az a bajotok, hogy lefizetnek valakit. Ha nem ad pénzt az a bajotok, hogy milyen kapzsik. Van ami jó nektek?
2020. ápr. 3. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!