A Fidesz hívők szerint miért jó az ha gyenge a forint?
A tudatlan,krumplis rétegtől mit vársz?
Szerinted tanultak azok valaha bármit,ami kapcsolatos pénzüggyel?
Mert én megvagyok róla győződve, hogy minél nagyobb számot írunk (a forint oldalon), annál jobb nekünk.
Egy igazi fideszes, szégyenként érné meg ha 1 Ejró, egyenlő lenne 150 Forinttal. Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr viszont, fog még jobban is teljesíteni.
Hajra Magyarország, hajra 500 forintos Ejró!
13
Ez szomorú és vicces is egyben.
Amúgy ezt az "ejró" kiejtést már én is hallottam:)
De olyat is ismerek,aki el van ájulva,hogy 200 ezret keres,mert 10 éve Gyurcsány alatt sosem keresett ennyi.
De az már a marhájának nem jut el a tudatáig,hogy abból a 200 ezerből ma milyen szinten lehet megélni:D
Ilyenektől mit vársz?
" Miért jó az nekem, hogy a forintom, ami tartalékban van, és a fizetésem egyre jobban értéktelenedik el"
És akkor még mi vagyunk tudatlanok... Az ide irkáló Orbánfóbiások azt se tudják, mi a különbség az infláció és a gyenge forint között...
A szokásos hülye hazugság kérdés, amit azonnal elleptek az orbánfóbiások, mert van hol anyázni a fideszt.
Csakhogy A FIDESZESEK SZERINT NEM JÓ A GYENGE FORINT!
Mutass már nekem olyat hogy valaki konkrétan azt mondta hogy ez a jó! Nem fogsz találni.
Van benne jó éppen úgy ahogyan az erős forintban is van jó - már szempontból.
Mikor volt nagyon rossz a gyenge forint? Amikor az emberek, az állam és az önkormányzatok meg cégek is devizában voltak eladósodva. AKKOR - amikor Orbán is számon kérte a forint romlását - közvelten negatív hatása volt a forint gyengülésének mindenkire. Most nincsenek hatalmas devizahitelek, az önkormányzatok fizetőképesek mert a devizahitelüket átvállalta és kifizette az állam, a cégek sem mennek csődbe mert nem tudják fizetni a devizatartozásukat és az államadósság is nagyobb részben már forintban van.
A forint erőssége nem csak jó vagy csak rossz állapotot ad. de ahogy előttem már jól írták, aki nem tudja megkülönböztetni az inflációt a forint árfolyam változásától, annak tényleg hiába is beszélek.
Akkor maradjon az amit talán értetek: NE HAZUDJATOK! A "fideszhívők" szerint nem jó az ha gyenge a forint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!