Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz hívők szerint miért...

A Fidesz hívők szerint miért jó az ha gyenge a forint?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 3. 03:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%
#3 programozó vagyok. Miért jó az nekem, hogy a forintom, ami tartalékban van, és a fizetésem egyre jobban értéktelenedik el?
2020. ápr. 3. 08:57
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

A tudatlan,krumplis rétegtől mit vársz?

Szerinted tanultak azok valaha bármit,ami kapcsolatos pénzüggyel?

2020. ápr. 3. 09:04
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Mert én megvagyok róla győződve, hogy minél nagyobb számot írunk (a forint oldalon), annál jobb nekünk.

Egy igazi fideszes, szégyenként érné meg ha 1 Ejró, egyenlő lenne 150 Forinttal. Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr viszont, fog még jobban is teljesíteni.

Hajra Magyarország, hajra 500 forintos Ejró!

2020. ápr. 3. 09:17
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Már 77szer elmagyaráztam, de már feladom, úgysem értitek.
2020. ápr. 3. 09:23
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
"#3 programozó vagyok. Miért jó az nekem, hogy a forintom, ami tartalékban van, és a fizetésem egyre jobban értéktelenedik el" ne keverd az árfolyam változásait, az inflációvak
2020. ápr. 3. 09:24
 16/26 anonim ***** válasza:
32%
Senki se mondta, hogy jó. De azt se, hogy rossz.
2020. ápr. 3. 10:09
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

13

Ez szomorú és vicces is egyben.

Amúgy ezt az "ejró" kiejtést már én is hallottam:)

De olyat is ismerek,aki el van ájulva,hogy 200 ezret keres,mert 10 éve Gyurcsány alatt sosem keresett ennyi.

De az már a marhájának nem jut el a tudatáig,hogy abból a 200 ezerből ma milyen szinten lehet megélni:D

Ilyenektől mit vársz?

2020. ápr. 3. 10:13
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
#15 de keverem, mert egyik következik a másikból. Mellesleg a valós infláció eddig se volt kicsi.
2020. ápr. 3. 10:17
 19/26 anonim ***** válasza:
37%

" Miért jó az nekem, hogy a forintom, ami tartalékban van, és a fizetésem egyre jobban értéktelenedik el"

És akkor még mi vagyunk tudatlanok... Az ide irkáló Orbánfóbiások azt se tudják, mi a különbség az infláció és a gyenge forint között...

2020. ápr. 3. 10:20
 20/26 anonim ***** válasza:
38%

A szokásos hülye hazugság kérdés, amit azonnal elleptek az orbánfóbiások, mert van hol anyázni a fideszt.

Csakhogy A FIDESZESEK SZERINT NEM JÓ A GYENGE FORINT!

Mutass már nekem olyat hogy valaki konkrétan azt mondta hogy ez a jó! Nem fogsz találni.

Van benne jó éppen úgy ahogyan az erős forintban is van jó - már szempontból.

Mikor volt nagyon rossz a gyenge forint? Amikor az emberek, az állam és az önkormányzatok meg cégek is devizában voltak eladósodva. AKKOR - amikor Orbán is számon kérte a forint romlását - közvelten negatív hatása volt a forint gyengülésének mindenkire. Most nincsenek hatalmas devizahitelek, az önkormányzatok fizetőképesek mert a devizahitelüket átvállalta és kifizette az állam, a cégek sem mennek csődbe mert nem tudják fizetni a devizatartozásukat és az államadósság is nagyobb részben már forintban van.

A forint erőssége nem csak jó vagy csak rossz állapotot ad. de ahogy előttem már jól írták, aki nem tudja megkülönböztetni az inflációt a forint árfolyam változásától, annak tényleg hiába is beszélek.

Akkor maradjon az amit talán értetek: NE HAZUDJATOK! A "fideszhívők" szerint nem jó az ha gyenge a forint!

2020. ápr. 3. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!