A Fidesz hívők szerint miért jó az ha gyenge a forint?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 03:20
1/26 anonim válasza:
Mert akkor többet sírnak a lipsinnyók.
2/26 anonim válasza:
Éljen a magyar szabadság, éljen a haza! 🇭🇺❤️ Az őrangyal rajtunk tartja vigyázó szemeit. 😊 Hajrá Orbán Viktor, hajrá Toroczkai László! ❤️ ❤️ 🇭🇺❣️🥰😍
3/26 anonim válasza:
Mert az exportnak iszonyatosan kedvez, meg a programozó szkmában dolgozók nagyrészének...
Meg biztoss van más ok hogy miért jó...
És nem vagyok Fideszes.
4/26 anonim válasza:
Mert akkor Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel!!4!44!
5/26 anonim válasza:
"Mert az exportnak iszonyatosan kedvez, meg a programozó szkmában dolgozók nagyrészének..."
A programozó szakmának nem kedvez. Legalábbis nem tudom, hogy miért kedvezne. A többség Mo.-on belőli cégnek dolgozik, akik forintban fizetnek, vagyis csak romlik a fizetésük.
Az exportnak jó, viszont Mo.-on jelenleg többet importálunk, mint exportálunk, vagyis gazdaságilag veszteséges.
6/26 anonim válasza:
Amíg Orbán Viktort nem zavarja addig engem sem.Amúgy sem tudom megítélni mert nem értek én ezekhez.
7/26 anonim válasza:
Nekik minden jó, amire azt mondják, hogy jó. Ha erős lenne a forint és azt mondanák, hogy az jó, akkor az lenne a jó. Minek gondolkodni-tájékozódni?
8/26 anonim válasza:
Mind1 csak a szemét pisiknek ne teccen, sőt bármi jöhet ami nem lipsi mert nagyon teccik hogy nem ők uralkodnak az országban, mert minden lipsi soros ügynök meg b*zy lobby. Nem értem mit jelentenek ezek a szavak de az biztos hogy migráns.
9/26 anonim válasza:
És ha erős lenne a forint, az miért lenne jó neked?
10/26 anonim válasza:
Érdekes, Gyurcsány idején Orbán papának sem tetszett, hogy gyenge a forint. De mostmár rajött, hogy ez milyen jó amúgy.. Hm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!