Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz hívők szerint miért...

A Fidesz hívők szerint miért jó az ha gyenge a forint?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 3. 03:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
17%
Mert akkor többet sírnak a lipsinnyók.
2020. ápr. 3. 03:36
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Éljen a magyar szabadság, éljen a haza! 🇭🇺❤️ Az őrangyal rajtunk tartja vigyázó szemeit. 😊 Hajrá Orbán Viktor, hajrá Toroczkai László! ❤️ ❤️ 🇭🇺❣️🥰😍
2020. ápr. 3. 03:39
 3/26 anonim ***** válasza:
27%

Mert az exportnak iszonyatosan kedvez, meg a programozó szkmában dolgozók nagyrészének...

Meg biztoss van más ok hogy miért jó...

És nem vagyok Fideszes.

2020. ápr. 3. 04:10
 4/26 anonim ***** válasza:
65%
Mert akkor Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel Soros migráns Juncker corona Brüsszel!!4!44!
2020. ápr. 3. 04:20
 5/26 anonim ***** válasza:
79%

"Mert az exportnak iszonyatosan kedvez, meg a programozó szkmában dolgozók nagyrészének..."

A programozó szakmának nem kedvez. Legalábbis nem tudom, hogy miért kedvezne. A többség Mo.-on belőli cégnek dolgozik, akik forintban fizetnek, vagyis csak romlik a fizetésük.

Az exportnak jó, viszont Mo.-on jelenleg többet importálunk, mint exportálunk, vagyis gazdaságilag veszteséges.

2020. ápr. 3. 04:24
 6/26 anonim ***** válasza:
28%
Amíg Orbán Viktort nem zavarja addig engem sem.Amúgy sem tudom megítélni mert nem értek én ezekhez.
2020. ápr. 3. 05:05
 7/26 anonim ***** válasza:
66%
Nekik minden jó, amire azt mondják, hogy jó. Ha erős lenne a forint és azt mondanák, hogy az jó, akkor az lenne a jó. Minek gondolkodni-tájékozódni?
2020. ápr. 3. 05:21
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
Mind1 csak a szemét pisiknek ne teccen, sőt bármi jöhet ami nem lipsi mert nagyon teccik hogy nem ők uralkodnak az országban, mert minden lipsi soros ügynök meg b*zy lobby. Nem értem mit jelentenek ezek a szavak de az biztos hogy migráns.
2020. ápr. 3. 07:55
 9/26 anonim ***** válasza:
27%
És ha erős lenne a forint, az miért lenne jó neked?
2020. ápr. 3. 08:09
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, Gyurcsány idején Orbán papának sem tetszett, hogy gyenge a forint. De mostmár rajött, hogy ez milyen jó amúgy.. Hm..
2020. ápr. 3. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!