Mit szóltok Karácsony Gergely "fantasztikus" és gyorsan vissza is vont ötletéhez, miszerint kegyetlenül leritkitott a BKK járatokat, sőt pont azokon a helyeken, ahol nagyon nem kellett volna?
Kérdező! Legközelebb tegyél linket a kérdésedbe, hogy hivatkozhass rá mert te megmutattad hogy ez Karácsony döntése volt és nem más. Nekem nem sikerült találnom arra bizonyítékot hogy ez Karácsony utasítása/ötlete/elvárása lett volna - csak arra hogy a BKK vezetésének döntése. Még akkor is így van ha mint főpolgármester, végső soron ő felelős érte - és a facebookján megtalálható, hogy a járat sűrítést viszont ő adta utasításba. Ebből ugyan lehetne feltételezni hogy előtte is ő adott utasítást a csökkentésre - de ez még nekem, kormánypárti szavazónak is csak feltételezés marad ettől. Ha időközben lett törölve az erről szóló facebook bejegyzése, akkor ezt is beírhattad volna.
"Arra utasítottam a BKK-t, hogy a szombati menetrendhez képest bizonyos járatoknál annál nagyobb járatsűrűséggel álljanak ki. Azonban ma reggel érezhető volt, hogy egyes járatokon az egészségügyi ajánlásokhoz képest nagyobb utasszám volt. Így azonnal utasítottam a BKK vezérigazgatóját, hogy további járatsűrítésekkel vegyék elejét hasonló jelenségeknek és az utasok egymástól kellő távolságra tudjanak utazni a közösségi közlekedésben."
Láthatod hogy dolgozik a kettős mérce és ugyanazok akik Tarlósnak mindent azonnal a szemére hánytak, akik most Orbánt teszik még a járványért is felelősnek és tőle egy személyben követelik minden következményének megoldását, a kormányra raknák a járvány által kialakult helyzet minden baját, azok Karácsonnyal szemben teljesen másképpen ítélnek.
Ne adj teret annak hogy mosdathassák és fényezhessék a főpolgármestert ahelyett hogy valóban helyén lenne kezelve a felelőssége! Légy pontos a kérdéseddel!
Az rendben van, hogy korrigálja, de vállal-e felelősséget ezért, mert a kialakult tömegben nagyon sok ember fertőződhetett meg.
Az még egy másik kérdés, hogy hála Karácsonynak, ellepték a csövesek a járatokat. Tömény húgyszag, betegségek és élősködők széles spektruma várja a drága bérleteket megvásárló embereket.
Rendben van, hogy sajnáljuk a munkanélküeket, de ezzel nem vagyunk előbbre, sőt. Szerintem a maguk alá csinalt, részeg élőhalottak nem a munkaügyi központba utaznak.
Utolsónak...
Kína vállalja a felelősséget, hogy a b*ziskodásuk miatt, a Földet letarolja a vírus???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!