Mit szóltok Karácsony Gergely "fantasztikus" és gyorsan vissza is vont ötletéhez, miszerint kegyetlenül leritkitott a BKK járatokat, sőt pont azokon a helyeken, ahol nagyon nem kellett volna?
4-es: nem mondtam, hogy jo. Nem surun fordul elo ilyesmi, hogy vmelyik politikus bevallalja, hogy tevedett.
Mondanal erre egy Fidesz-es peldat?
Nem értem mit kell fikázni. Tévedett de korrigálta, mit kell ezen még problémázni? Igen ez a helyzet mindenkinek új, járatlan, de gyakorlat teszi a mestert...
Amúgy meg a BKK-nak van egy "szakértő" vezérigazgatója, akinek figyelmeztetnie kellett volna.
Mellesleg a Fidesznél nagyon sűrűn előfordul, hogy tévednek és bocsánatot kérnek. Ja bocs náluk nincs ilyen, annyira tökéletesek.
Tarlósnak ezért már a fejét vették volna.
Karácsony amúgy is is egy gyökér.
Bécsben bevezették az ingyen parkolást ideiglenesen, mert a tömegközlekedési eszközök mind vírustelepek.Ez a tökfej meg hallani sem akar róla.
Ki vette volna Tarlos fejet??? Szerintem cinikus modon kimagyaraztak volna, ahogy szoktak. Ez csak egy velemeny.
Komolyan erdekel, nem vagyok budapesti.
Máv és Volán esetében csökkent a menetrend, amihez aztán Karácsonynak nem sok köze.
Egyáltalán utaztál mostanában bármelyikkel is? Ha még nem tűnt volna fel szólok, sokkal kevesebb az utas.
20#
Valamibe a Fidesz seggnyalóinak bele kell kötni, de arról szó sem esik, hogy sikerült történelmi mélyponzra süllyeszteniük a forintárolyamát. 1 euró 369 forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!