Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek mi fontosabb? A demokrá...

Nektek mi fontosabb? A demokrácia vagy a jólét és közbiztonság?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 00:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt úgy kérdezed mintha a két dolog kizárná egymást. Barlangrajz egyszerűségű gondolatmenet... GRATULÁLOK!

Tisztára olyan ez a kérdés mintha előre mosdatnád a még meg sem hozott rendeleteiért a kormányunkat. Szánalmas.

2020. ápr. 2. 06:39
 12/51 anonim ***** válasza:
19%
Közbiztonság,ez a legfontosabb.A bűnözőnek ne legyen több joga mint az áldozatnak.A hatósági szervek lépjenek fel keményen velük szemben.Nem érdekel milyen módszerrel.Azután jöhet a jólét.
2020. ápr. 2. 06:52
 13/51 anonim ***** válasza:
66%

A demokrácia terjedhet addig is hogy a bűnözőknek is egyre több joga lesz, az emberek is egyre perverzebbek lesznek, a liberális gazdaságpolitika pedig elérte azt hogy olyan gazdasági különbségek legyenek ember és ember között mint amilyenek még a középkorban sem voltak. Ráadásul a demokárciában sokszor a csürhe irányít, buta sértett hozzá nem értő embereknek is beleszólása van a közös ügyekbe. Én nem hinném, hogy a demokrácia csak jó lehet.

A jólét és a közbiztonság ha csak önmagában nézzük az viszont nem lehet rossz semmilyen formában sem. Szóval én utóbbi kettőt választanám inkább.

2020. ápr. 2. 07:45
 14/51 anonim ***** válasza:
67%
A jólét és a közbiztonság. Egyrészt ha nincs okom szidni vagy leváltani a kormányt, akkor nem különösebben zavar, hogy nem tehetem meg. Másrészt demokrácia soha, sehol nem volt és nem is lesz. Látszatdemokrácia van, ahol több pártra szavazhatsz ugyan, de szinte mindegyik mögött ugyanazok állnak. Amelyik mögött nem, annak pedig médiatámogatottsága sincs, így nem tehet szert komoly népszerűségre.
2020. ápr. 2. 07:48
 15/51 anonim ***** válasza:
Ma már semmi...
2020. ápr. 2. 08:54
 16/51 anonim ***** válasza:
96%
Demokrácia sosem volt, és remélem, hogy nem is lesz (lásd, itt minden második ember ingyen pénzt akar). A jólét, a mozgás és véleményszabadság és a közbiztonság ami nekem fontos.
2020. ápr. 2. 09:20
 17/51 anonim ***** válasza:
77%
Sokan akarnak diktatúrát, de mindenki csak olyat, amiben ő a rendszer nyertese és előnyei lesznek származása, társadalmi rangja miatt. Sohasem hallottam olyat, hogy gazdagok kommunizmust akarnának vagy a munkások, földművelők feudalista rendszert.
2020. ápr. 2. 09:31
 18/51 klerikálfasiszta ***** válasza:
91%

utolso , jee volt olyan rendszer ahol az egesz nemzet erdeke kepviselve volt , nemcsak egy szuk kisebbsege mint az ugynevezett "demokraciaban" meg a kommunizmusban .

de ezeket az orszagokat elpusztitottak , mielott meg viragozni kezdtek volna , ki erti ezt ? milyen erdekes ugye .

2020. ápr. 2. 09:35
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Télleg? Mi volt a neve?

2020. ápr. 2. 09:40
 20/51 anonim ***** válasza:

# 18

Ahogyan a #19-es válaszolót, így engem is nagyon érdekelne, hogy most mire gondolsz, mert ennyiből semmi nem derült ki számomra.

2020. ápr. 2. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!