Miért utálják sokan Jakab Pétert?
Figyelt kérdés
Oké van egy stilusa, de részben igazat mond2020. ápr. 1. 07:55
11/18 anonim válasza:
Én és a körülöttem lévők nem utáljuk, csak nagyon viccesnek tartjuk. Ha kicsit is ismernéd őt személyesen, mint mi, ex jobbikosok, pontosan tudnád, hogy miért viselkedik ilyen bohócként. Nem, nem a magyar emberek érdekében.
13/18 anonim válasza:
Ha teljes egészében igazat mondana, még jobban utálnák.
14/18 A kérdező kommentje:
Mert?
2020. ápr. 1. 10:01
15/18 anonim válasza:
Én speciel nem utálom Jakabot.
Nekem tetszik amit csinál. Gyurcsány volt korábban aki olyan sokat tett azért hogy a fidesz-kdnp támogatottsága magas maradjon. Most hogy Feri körül egyre jobban kígyóznak a kígyók, Jakab átveszi a stafétát. A tevékenysége lassan majdnem olyan sikeres abban hogy elriassza az értelmes szavazókat az ellenzéki összefogdosástól, mint gyurcsányé volt korábban, de biztos hogy az ajtónak rohangáló, földön fetrengő bohócokkal együtt nagy-nagy segítséget jelentenek nekünk, fidesz szavazóknak.
Csak így tovább, szerepeljen minél többet - annál kevesebbet kell majd kampányolnunk, mert az emberek sírva fognak menekülni az ellenzéki oldaltól Jakab megnyilvánulásai miatt (is).
16/18 anonim válasza:
Igazából amúgy az egész ellenzékkel ez a baj, hogy vállalhatatlan a stílusuk, ez a szidalmazzuk Orbán Viktort, meg bajszoskulázzuk Ádert és Kövért szerintem ez nem egy értelmiségi hozzáállás. Ez jó a kocsmában meg az utcán, de intelligens emberhez méltatlan.
17/18 anonim válasza:
Én eddig nem kedveltem csak most hogy végre egy levegővétel mellett őszintén elmondhatta a tutit Mihály gazdánknak.
18/18 anonim válasza:
#16 ezt se hittem volna, hogy pont április elsején és pont a Gyakorikérdéseken születik az első értelmes komment, amit politikai témában a magyar neten látok ebben az évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!