Miért utálják sokan Jakab Pétert?
Figyelt kérdés
Oké van egy stilusa, de részben igazat mond2020. ápr. 1. 07:55
1/18 anonim válasza:
Mert politikától függetlenül is egy piperkőc, az a fajta, akit legszívesebben pofon vágna az ember, csak úgy. Még erre jön a "stílusa", az, hogy politikus, és az ezzel járó gátlástalanság, hazudozás, emberek hülyének nézése stb.
2/18 anonim válasza:
Mert egy idióta barom. Túl azon, hogy állandóan hülyeségeket ordibál, bár ez azon az oldalon természetes.
3/18 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem, igaz politikával nem foglalkozok. Bele botlok a neten, az ő felszólalásait végig nézem. Már csak azért is, Orbán úr mit nyöszörög rá:))))
4/18 anonim válasza:
Bicskanyitogató a stílusa, és a stílus maga az ember!!!
5/18 anonim válasza:
Mert a fő ellenséggel a dk-val szövetkezik.
6/18 anonim válasza:
Aki Jobbikos, az nyilvánvaló, azt hiszem.
Én nem utálom, de pár év múlva én se fogok rá emlékezni, te se.
Retkes Péter?
7/18 anonim válasza:
Ha nem tudnám, hogy tényleg ő a jobbik vezetője azthinném showműsort látok. Akiket nem Vona tett ki a pártból azok már önként mennek mert Jakab szerint nem szabad nemzeti politikát folytatni, az nem tetszik a baloldali embereknek. A jobbikból Vona egy csődöt csinált mára meg már csak viccelődéssel meg baloldali pucsítassal létezhetnek csak, lassan tényleg le kell kapcsolni a lámpát.
8/18 anonim válasza:
Jakab sajnos buta ember. Ha igaza is van pár kérdésben, ezzel a stílussal csak röhejessé teszi a saját táborát. Így mondhatni többet árt mint használ az ő működése.
9/18 anonim válasza:
#2 ezt te mondod komcsiként a te oldalad beteg "ideológiájával" nektek kádáristáknak, komcsiknak mindig volt a pofátokon bőr
10/18 A kérdező kommentje:
Ugy latom hogy akkor a stilusatol vagytok ilyenek vele szemben, ami ertheto :)
2020. ápr. 1. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!