A magyar kormány jelenleg ura helyzetnek a járványban, vagy ez csak látszat?
Nekem úgy tűnik, hogy a Fidesz tudja mit csinál: tájékoztatják az embereket rendszeresen, van terv a válság kezelésére, Orbán Viktor pedig magabiztosnak tűnik, amikor nyilatkozik.
Tehát úgy néz ki, jó kezekben van az ország, minden rendben lesz. De ez tényleg így van, vagy a kormányon belül feszült a hangulat?
Tényleg tudja mit csinál a kormány vagy ez csak színjáték, és nem tudják, merre tovább?
Egyetlen kormány se lehet ura egy ilyen helyzetnek.
De ha azt nézzük, mennyire kezeli jól a helyzetet, akkor szerintem a világban a top3-ban benne van.
Igazad lehet. A spanyolok, az amerikaiak vagy az olaszok vezetői rosszabbul kezelték a járványt.
A Fidesznek jó taktikája van. Vagyis úgy tűnik.
A kormánynak fingja sincs, hogy mit is kéne csináni, ők csak a többi külföldi ország intézkedéseit másolják.
Szóval 2 hét múlva itt is napi több ezres megbetegedések és több százas eélhalálozások lesznek.
Várjuk meg ezzel a járvány és a válság végét.
Ha a válság részét nézzük, már most jóval több intézkedés lett bevezetve, mint 2008 első 30 napjában, ha nem több napjában.
Ha a járvány részét nézzük, szerintem éppen a szükséges intézkedések lettek bevezetve, jóval előbb, mint más országokban. (Pl. első 100 fertőzötthöz vagy 1. halotthoz viszonyítva stb.) Azért amikor Dél-Koreát hozzák fel példának, azt is hozzá kéne tenni, hogy ott az elején eléggé elszabadult a járvány, utána kaptak észhez, a legtöbb kelet-közép-európai országban pedig gyorsan cselekedtek.
Teljesen jól kezelik a helyzetet, de ettől még senki nem ura a helyzetnek...
Hozzáteszem a magyar ellenzék a világ szégyene, nem tanácsokjal támogat, hanem ahol tud bomlaszt...
Fekete győr andás tájokozatlansága és az így adott kritikái például parádés...
Elkezd magyarázni olyan eu-s támogatási csomagokról amiket nem léteznek, majd amikor kijavítják azzal hátrál ki hogy hát ő nem is tudhatta hogy nem léteznek...
Hát kérdem én akkor honnan vette hogy létezik?
Ha jól kezelnék, akkor naponta végeznének annyi tesztet, mint amit eddig összesen.
Netán gazdasági részre gondolsz, hogy csak a vendéglátás és ipar területéről már ezreket rúgtak ki?
" csak más országokat másolnak"
És mi van akkor, ha más országokat másolnak, te retardált barom? Mi a facér számít, hogy honnan szedik az ötleteiket, ha egyszer működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!