Körülbelül mikor fog krízibe kerülni az ingatlanpiac, amikor már mindenki csak eladni akar de venni senki szinte?
Ráadásul sok lesz a kilakoltatás is, mert arra vette fel minden pronyó a lakáshitelt, hogy majd a bérleti díjból fogja fizetni a törlesztőt. De mivel az ingatlanárak válság és diktatúra és éhínség idején a töredékére esnek vissza, így ez nem fog menni. A kilakoltatás, árverezés rengeteg lesz a moratórium után.
Ez kb. még mennyi idő, 1-2 év a teljes összeomlásig?
#8 vagyok:
-Ha az emberek nem tudnak dolgozni, nem kapnak pénzt. (O1G lexarja)
-Ha nincs pénzük, nem tudnak vásárolni.
-A gyártóknak, multiknak kezd xarul menni, árat emelnek.
- Áremelés-tovább zuhanó forgalom.
-Munka és pénz továbbra sincs az emberek pedig nem fognak éhen dögleni, tehát jönnek a fosztogatások.
-Ha még mindig fent áll a vészhelyzet, akkor katonai beavatkozás következik, de szerintem a honvédek nem fognak ehhez asszisztálni.
-Katonák megtámadása-lefegyverzése.
-Fegyveres válasz a katonáknak.
Még mindig fent áll a vészhelyzet?
Az xar ügy!
#12 vagyok:
O1G magyarázni, okoskodni akar majd azoknak akik éhesen ülnek otthon egy fillér nélkül?
Sok sikert neki!
Ismét #12:
Nézegetem a Spar-ban és a Penny-ben a hűtőpultokban tornyosuló, érintetlen húsvéti húsokat, tojásokat.
Ilyenkor már alig lehetett kapni, most totálisan tele vannak a pultok, vevő pedig sehol.
Várható volt.
#12, #15-nek:
Inkább akkor morzsold el, amikor már a kisvállalkozások bedőlése miatt csak ők maradnak, te pedig arany-áron fogod kapni a kenyeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!