Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Körülbelül mikor fog krízibe...

Körülbelül mikor fog krízibe kerülni az ingatlanpiac, amikor már mindenki csak eladni akar de venni senki szinte?

Figyelt kérdés

Ráadásul sok lesz a kilakoltatás is, mert arra vette fel minden pronyó a lakáshitelt, hogy majd a bérleti díjból fogja fizetni a törlesztőt. De mivel az ingatlanárak válság és diktatúra és éhínség idején a töredékére esnek vissza, így ez nem fog menni. A kilakoltatás, árverezés rengeteg lesz a moratórium után.

Ez kb. még mennyi idő, 1-2 év a teljes összeomlásig?

2020. márc. 30. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Lesz még olyan hogy kenyérre kell a pénz.
2020. márc. 30. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

#8 vagyok:

-Ha az emberek nem tudnak dolgozni, nem kapnak pénzt. (O1G lexarja)

-Ha nincs pénzük, nem tudnak vásárolni.

-A gyártóknak, multiknak kezd xarul menni, árat emelnek.

- Áremelés-tovább zuhanó forgalom.

-Munka és pénz továbbra sincs az emberek pedig nem fognak éhen dögleni, tehát jönnek a fosztogatások.

-Ha még mindig fent áll a vészhelyzet, akkor katonai beavatkozás következik, de szerintem a honvédek nem fognak ehhez asszisztálni.

-Katonák megtámadása-lefegyverzése.

-Fegyveres válasz a katonáknak.

Még mindig fent áll a vészhelyzet?

Az xar ügy!

2020. márc. 30. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

#12 vagyok:

O1G magyarázni, okoskodni akar majd azoknak akik éhesen ülnek otthon egy fillér nélkül?

Sok sikert neki!

2020. márc. 30. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

Ismét #12:

Nézegetem a Spar-ban és a Penny-ben a hűtőpultokban tornyosuló, érintetlen húsvéti húsokat, tojásokat.

Ilyenkor már alig lehetett kapni, most totálisan tele vannak a pultok, vevő pedig sehol.

Várható volt.

2020. márc. 30. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet a szegény sanyarú sorsú AirBNBs bélférgek elveszett pénze miatt
2020. márc. 30. 21:44
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
ha az emberek tömegesen veszítik el a munkahelyüket, külföldön dolgozók(vagyis nem már nem dolgozó)haza jönnek, munkanélkülinek, és az előbbiek nem tudják az ingatlanhitelt fizetni, moratórium nem húzható végtelenségig
2020. márc. 30. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#12, #15-nek:

Inkább akkor morzsold el, amikor már a kisvállalkozások bedőlése miatt csak ők maradnak, te pedig arany-áron fogod kapni a kenyeret!

2020. márc. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!