Mi a véleményetek arról, hogy gyurcsány megint meg akarta fúrni a Kormány munkáját és kockáztatta a magyar emberek egészségét azzal, hogy akadályozta a koronavírus elleni intézkedéseket?
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 17:16
2/11 anonim válasza:
Hogy szar munkát végzett, mert nem ért el semmit.
3/11 anonim válasza:
Minden ellenzéki,Gyurcsány...stb vonatkozású kérdés értelmetlen.
Sosem(!!!) volt veszélyben a koronavírus elleni intézkedések meghozásának lehetősége.
"Engedd el" a témát!
5/11 anonim válasza:
Fletó nem a járvány elleni intézkedések ellen szavazott, hanem a diktatúra ellen, nagy különbség, HOPPÁÁ!!!
6/11 anonim válasza:
2006 után vele kapcsolatosan én már SEMMIN nem lepődöm meg. A Mi Hazánk képviselőin kívül pedig a többi ellenzéki képviselő a fogpiszkálója Gyurcsánynak, szóval rajtuk sem tudok meglepődni. De majd még hogy visszaadja ezt nekik a karma... hajajajj!
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Te megszaaznál egy olyan törvényt, hogy kapsz havi százezer forintot a kormánytól? Ugye meg!
Na és ha elrejtjük a törvényben, hogy ezért havonta négyszer kell kielégítened orálisan random kormánypárti képviselőket? Ugye meg! Hiszen kapsz érte száz rugeszt!
8/11 anonim válasza:
A Gyúcsányék a diktatúra ellen szavaztak.
Hogy a FIdeszeben akkora fa55fejek ülnek, hogy ugynaebbe a törvényjavaslatba tették bele a járvány elleni inézkedéseket is, emiatt nem A Gyúcsányt kell szidni ;)
9/11 anonim válasza:
Én ingyen is szopnék fideszes képviselőket, hiszen a királyi udvar nedűje kincs a torok számára
10/11 anonim válasza:
De jót röhögtem! :) :)
Nem szopni hanem "másik" oldalról kell őket tisztítani...Nem?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!