Ebben az országban sokak számára miért ellenszenves, ha valaki örül annak, hogy Magyarország tagja az EU-nak?
Nem troll kérdés, de számomra igazán megnyugató, hogy az ország az EU tagja. Rengeteg előnye van a tagságnak és még csoda, hogy megtűrik az országot tagként. Az EU köztudottan védi az emberi jogokat és ez megnyugtató. Mondom ezt úgy, hogy a belpolitikával nem is foglalkozom, tehát nem vagyok kimondott balos vagy libsi.
Kipróbáltam egyszer, hogy EU-s sapkában sétáltam és csomóan összesúgtak, hogy DK-s meg kitudja még milyen. Miért tart a magyar társadalom ezen a szinten?
"még csoda, hogy megtűrik az országot tagként"
XD, vicces vagy. 😆😂
Megint ez EU szabja a szabályokat, ott ahol már nem is tag a nemzet?
"Az EU köztudottan védi az emberi jogokat és ez megnyugtató"
Megsúgom, hogy Magyarország is védi az emberi jogokat. Téged ért bármilyen sérelem a jogaidat illetően?
#1 Igazad van, Magyarországon valóban nincsen meg az elvárható kulturális sokszínűség.
#2,3,4 Köszönjük a propagandát.
#5 Aha, tehát szerinted itt érvényesülnek az emberi jogok? 1. Például rengeteg orvosi műhiba történik. Nyugaton hatalmas perek vannak és hosszú börtönbüntetéseket kapnak az orvosok, félnek is, ezért nagyon odafigyelnek. És rengeteg kártérítést kapnak a sértettek. Magyarországon az orvosbárók hibáinak nincsen következménye. Például történt egy eset Nyíregyházán, az orvos altatásnál a légcső helyett a nyelőcsőbe(!!) vezette az altató tubust, meghalt a beteg, pedig szinte biztosan túlélte volna a beavatkozást. Tehát őt megölték. Következmény: 2 év felfüggeszett, továbbra is praktizálhat az orvos.
Élve ástak el három kismacskát. Következmény: 1 év felfüggesztett. [link]
Bezzeg a Lakatos Brendon, amiért a kislány szájához játékból oda tette a cigarettát, 5 év letöltendőt(!) kapott. https://www.youtube.com/watch?v=r4GzKIIvrfk Ugye érezzük az aránytalanságokat? Nem beszélve arról, hogy igazságügyi orvosszakértő is megtudja erősíteni, hogy a kislány nem szívott bele a cigarettába. Csak nem elfogultak voltak a döntésnél?
Az iskolák, a kórházak, a börtönök, a bíróságok, a hajléktalanokat út szélén hagyók bizony sértik az emberi jogokat. Nézegess képeket norvég börtönökről. Ott a gyilkos is jobb ellátást kap, mint itt a szerencsétlen hajléktalan, aki nem tudta fizetni a hitelét.
"Ott a gyilkos is jobb ellátást kap, mint itt a szerencsétlen hajléktalan, aki nem tudta fizetni a hitelét."
Tudod megmondták, ha nem tetszik el lehet menni...
Sőt, átküldtem az EU hivatalos oldalát, ahol megadták az elérhetőséget, árulkodni is tudsz nekik...
"Köszönjük a propagandát."
Mi is köszönjük neked. A DK és a Momentum köszöni a kortesbeszéded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!