Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na ehhez mit szóltok? Kuruc....

Na ehhez mit szóltok? Kuruc. Info/r/4/63247/

Figyelt kérdés

"De nézzünk egy-két magyargyűlölő olvasói kommentárt a Bizportalról: (ITT)

- Oj, oj, oj, Magyarországot leminősítették. Oj, oj, oj. Nem ehetünk többet gulyáslevest!! Oda se neki, nyomjatok gázt az anyátokba!! (Gulyásleves)

- Magyarország silány ország, népe antiszemita és lusta. Ezért aztán csak vesszenek! (Hájjim)

- Csak minősítsék le őket! Kit érdekel?? Miért, ki (sic!) az a Magyarország? Még ha atombombát dobnának rá, akkor sem hiányozna senkinek. (Kereskedő)

- A Bizportal szerkesztőségi üzenőfalán olvasható a következő szöveg: „A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy mérlegelés után ne közölje le a másokat sértő, nem a témát érintő olvasói kommentárokat”.

Úgy látszik, a fenti olvasói megjegyzések nem sértik mások érzékenységét (ha egyáltalán a magyar gojt embernek tekintik Izraelben), ezért az egyik zsidó beíró héber nyelvi műveletlenségére alapozva mi is írtunk egy kommentet: „Az 1. számú kommentálónak: Először is tanuljon meg héberül, mert nem elég zsidó rasszistának lenni, ehhez a népe nyelvét is ismernie kellene.”

A mi észrevételünk nem jelent meg a Bizportal olvasói rovatában. Valószínűleg sértette volna a zsidók érzékenységét. Mert arra vigyázni kell, csak a magyarokéra nem."

Azért olvassátok el De nézzünk egy-két magyargyűlölő olvasói kommentárt a Bizportalról: (ITT)

- Oj, oj, oj, Magyarországot leminősítették. Oj, oj, oj. Nem ehetünk többet gulyáslevest!! Oda se neki, nyomjatok gázt az anyátokba!! (Gulyásleves)

- Magyarország silány ország, népe antiszemita és lusta. Ezért aztán csak vesszenek! (Hájjim)

- Csak minősítsék le őket! Kit érdekel?? Miért, ki (sic!) az a Magyarország? Még ha atombombát dobnának rá, akkor sem hiányozna senkinek. (Kereskedő)

- A Bizportal szerkesztőségi üzenőfalán olvasható a következő szöveg: „A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy mérlegelés után ne közölje le a másokat sértő, nem a témát érintő olvasói kommentárokat”.

Úgy látszik, a fenti olvasói megjegyzések nem sértik mások érzékenységét (ha egyáltalán a magyar gojt embernek tekintik Izraelben), ezért az egyik zsidó beíró héber nyelvi műveletlenségére alapozva mi is írtunk egy kommentet: „Az 1. számú kommentálónak: Először is tanuljon meg héberül, mert nem elég zsidó rasszistának lenni, ehhez a népe nyelvét is ismernie kellene.”

A mi észrevételünk nem jelent meg a Bizportal olvasói rovatában. Valószínűleg sértette volna a zsidók érzékenységét. Mert arra vigyázni kell, csak a magyarokéra nem.

Azért olvassátok el! [link]

2010. júl. 26. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ebben semmi meglepő nincsen. A magyar is szeret porig alázni más népeket ugyanúgy semmilyen alapon csak sztereotípiák alapján. És szeritem kb. a világ összes országa szeret alázni bármilyen más országot mint a sajátja.
2010. júl. 26. 12:40
 2/7 Septimius válasza:
Hát nem tudom... Én nem szoktam felmenni német oldalakra, hogy azokon röhögjek és rondaságokat kommenteljek. Az oké, hogy a maga nemzetét tartja a legjobbnak, de másikat biztosan nem alázza porig.
2010. júl. 26. 12:49
 3/7 Voltaire ***** válasza:
26%
Ez ugyanaz a kuruc.info, amelyik azt javasolta a romáknak, hogy kössék fel magukat, mint Daróczi? Ez ugyanaz a kuruc.info, amelyik szabadságharcnak nevezte a tévészékház felgyújtását és felprédálását? Ez ugyanaz a kuruc.info, amelyik ÁVH-nak nevezte a rendőrséget, ugyanakkor, úgy véli, hogy a gárda jó dolog? Mert akkor nem értem, hogy mernek ezen felháborodni.
2010. júl. 26. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
én megnéztem azt a linket, de megmutatnád, pontosan hol vannak ezek az idézett szövegek? csak egy nagy héber massza az egész.
2010. júl. 26. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
Kíváncsi vagyok, hogy egy izraeli vagy egy szlovák radiális hírportál idézget-e a Gyakorikérdésekről, hogy itt miket írnak róluk. Kurucot minősíti, hogy egy két húgyagyú külföldi kommentelőnek náluk hírértéke van.
2010. júl. 26. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Már ilyen mélyre süllyedt a kuruc.info, hogy 3, azaz három(!) névtelen kommentből csinál hírt? Ki a frászt érdekelnek ezek, most komolyan? Először nézzetek körül ezen az oldalon: minden kérdésre jut 5 zsidógyűlölő, 3 cigánygyűlölő komment. Mi vagyunk felháborodva? :O Egyébként ezek a kommentelők egyáltalán nem hazudtak, na nem mintha sokat érdekelne engem.
2010. júl. 26. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyik hozzászóló leírta mit verünk a bosszú népétől akik mindenkit gyűlölnek de ha valaki ki meri ejteni a Talmud nevét máris antiszemita,náci.Egyes hozzászólóknak még van képük őket védeni és a kurucot szidni!Hová jutottunk?
2010. júl. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!