Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szombattól lép érvénybe a...

Szombattól lép érvénybe a kijárási korlátozás. Sétálhatok-e attól a barátommal?

Figyelt kérdés
Nem lakunk egy háztartásba és pont azért mert ő dolgozik én meg tanulok hetente egyszer tudunk találkozni, ami pont most hétvégére esik. Nincs kocsija így azzal se tudna eljönni.

2020. márc. 27. 22:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
"Egyéni szabadidős sporttevékenység, valamint szabadidős célú gyaloglás céljából is el lehet hagyni az otthonokat. Az ilyen mozgásokat kül- és belterületen, lehetőség szerint zöldfelületen lehet végezni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva."
2020. márc. 27. 23:58
 12/31 A kérdező kommentje:

9.:"Majd a rendőr vagy katona eldönti büntet e. Amúgy az a baj ha te beteg vagy a barátodnak átadod aki a családját megfertőzi és vice versa.

Azért csak egy háztartásba levők mehetnek együtt mert ha ott vki alapból beteg már a többi is úgyis."

Akkor ezek alapján az elvált szülők se menjenek meglátogatni gyerekeik, mert megfertőzik az ottani családot, nem?

2020. márc. 28. 00:02
 13/31 A kérdező kommentje:

11.: Tudom, hogy korlátozás, de épp az abban leírtakkal merült fel bennem a kérdés.

Ha még kocsival jönne el is, ha lenne neki, akkor is ugyanúgy találkozunk, akkor teljesen mindegy, hogy most gyalog vagy akárhogy másképp. Miért kéne ezért büntetni?

2020. márc. 28. 00:05
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

Nehéz megérteni? Vagy mi van?

Ez arról szól, hogy ne mászkáljatok el és terjesszétek potenciálisan 2 hétig a kórt.

Rezső! Te vagy az?

2020. márc. 28. 00:12
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem azzal van problémám, hogy nem tudok a seggemen megülni, hanem szeretnék találkozni a barátommal.
2020. márc. 28. 00:29
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

Senkit nem érdekel mit szeretnél. Én is szerettem volna Fekete Özvegyet meg Foci EB-t lesni a nyáron, mégse fogok. Ez van túlélem. Te is túléled ha nem dugsz egy hónapig. Majd utána bepótoljátok.

Az ilyen nyughatatlan türelmetlen lázongók miatt tart mindig minden 3x annyi ideig mint amúgy tartana, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Remélem jól megbüntetnek, ha már magadtól nincs annyi eszed hogy mások életét, egészségét veszélyezteted azzal ha átadod a vírust vagy épp tőle kapod el.

2020. márc. 28. 01:07
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

Én meg szeretnék menni az egyetemen tanulni, ha már befizettem a tagdíjat. Dolgoznék továbbra is, csak lehúzta a cég a rolót most egy ideig. Utaztam is volna, így az a pénz oda lett. Fogászatra is mennék, mert hamarabb volt időpontom, amit már 1 hónappal ezelőtt lefoglaltam, de ez is eluszott. Élném a mindennapjaimat, de azt nem lehet.

Otthon maradok, mert ez a helyes döntés.

Hidd el senkinek se jó.

Szóval ne rinyálj már.

2020. márc. 28. 01:19
 18/31 anonim ***** válasza:
87%
Telefon, Skype.
2020. márc. 28. 02:28
 19/31 A kérdező kommentje:
Akkor a szülők se rinyáljanak, hogy nem láthatják a kölyküket ;)
2020. márc. 28. 10:17
 20/31 A kérdező kommentje:

Én is mennék egyetemre tanulni, de nem lehet. A munkahelyem szintén bezárt, mert nincs forgalom és valószínű hogy ez után se mehetek, mert nem is fog helyre állni.

Nem rinyálok, de ha a szülők láthatják a kölyküket, akkor én miért ne láthatnám a barátomat?

2020. márc. 28. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!