Az idősek nem érzik korlátozva magukat?
Kik is azok az idősek?
O1G szerinted véletlenül fogalmazott úgy, hogy: "idős"?
Ez nem rendelet, mert semmi konkrétumot nem fogalmaz meg!
Ha Túri-Kovács Béla 82 évét vesszük alapul, akkor az xar ügy!
Meg a szokásos néphülyítés és terelés a bőrünkre, te meg kitűnően asszisztálsz hozzá!
Bajod van a szövegértéssel? Ha nincs, akkor olvasd el újra az állítólagos "rendeletet":
EZ MÉG AJÁNLÁSNAK IS GYENGE!
Nem érzem magam korlátozva. Két hete - eddig kétszer - csak a kukás edényt tettem ki a kapu elé - nem lenne szükséges, csak kikönyörögtem az őreimtől: menyemtől, fiamtól és nagyon szigorúan figyelő unokáimtól. Az a kikötés: hogy nézzek szét, és csak ha senki sem látok az utcán, akkor léphetek ki. (Erre van esély, sose volt nagy jövés-menés a faluban, pláne este.)
De, aki egyedül él, annak bevásárolnak, ha vállalja, hogy otthon marad: a szociális gondozó, a közmunkások és az egyébként munka nélkül maradt iskolai konyhások. A polgármester a napokban köszönte meg a község honlapján, hogy viszonylag sok 70 év feletti vállalta. Hallottam olyanokról, akik azért, mert jól leszidták őket a boltban, utcán.
#4, #6-nak:
Hm.
Tehát akkor a fidesz elbukta a 2/3-át ezen idő alatt?
Mert hát ugye a törvény, az törvény?
# 9 --> Ez KORMÁNYRENDELET. Vagyis nem törvény.
A törvény fogalma nem egyenlő a rendelettel.
Amúgy a 2/3-od miért bukta volna el? nem értem. Nem is lehetséges elveszíteni azt választások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!