A feltűnően szép nők miért tartják magukat távol a politikától?
Ha nem is politizálnak a parlamentben, de pl. nézem a képeket mindenféle párttól, ilyen-olyan rendezvényről és vannak nők, fiatalok is, de nincs köztük feltűnően szép, inkább átlagosak, olyat egyet sem láttam, aki pl. akár lehetne playmate is. Az ilyen nőket miért nem érdekli a politika?
És légyszi ne gyertek a Momentumos lányokkal, mert csinosak, de nem erre az átlagos típusra gondolok :D
Nem a politikától tartják magukat távol, csak a ballib oldaltól... :D
"olyat egyet sem láttam, aki pl. akár lehetne playmate is"
Mert az olyan külső az nem gyári adottság, hanem egy teljes munkaidőt igénylő foglalkozás a külsővel (műhaj, műmell, műszáj, műszempilla, stb.)
Tehát aki egész nap a könyvtárban ül vagy a parlamentben, az nem a kozmetikusnál ül, aki 4 óra alatt teszi fel a 3 D-s műszempillát, vagy a fordrásznál, aki 6 óra alatt varrja fel a póthajat.
# 4!
A 2-es linkjén szereplő nők küzül az egyik szerepelt a Playboyban.
A te linkeden lévő képen nagyon sok az utómunka. Helyes a lány, de tényleg profi fotós munkáját és túltolt photoshoppolást látunk a képen.
Mert még nem került arra sor, hogy smink cuccokat kell promózni választási programként.
Egyébként nekem Orosz Anna momentusom csaj jön be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!