Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon egyedül a a fidesz az "igaz" párt (egyesek szemében)?

Figyelt kérdés

Egy dolgot el kell ismerni: a Fidesz nem javasol, hanem követel. Az nem javaslat, nem kompromisszum, hogy leraknak valamit az asztalra, aztán esetekben néhány nap, jobb esetben hetek alatt végig viszik a parlamenten változtatás nélkül és közben mondják, hogy "na, írd alá".

Természetesen ha nem írják alá olyan feltételekkel, ahogy ők kitalálták, ha az ellenzék módosítást javasol, akkor mocsok hazaárulók, elárulják a magyarokat.

Emellett sokan abban a hitben élnek, hogy ha valamit a Fidesz javasol, akkor az csak jó lehet. Ha pedig valamelyik ellenzéki párt, akkor az csak rossz. Lényegtelen, hogy miről van szó, ha nem a Fidesz javasolja, hülyeség és nem a magyar emberek érdekét szolgálja, vice versa, ha a Fidesz javasolja, akkor módosítás nélkül el KELL fogadni, az tökéletes.

De miért gondolkodnak sokan ilyen feketén-fehéren? Miért gondolják, hogy egyedül a Fidesz az "IGAZ" párt, ők a magyarok érdekeit szolgálják, miközben senki más nem, mindenki más elárulja az országot, a nemzetet, az embereket és csak a saját zsebüket akarják tömni (illetve ugyanitt megjegyzem, hogy egyesek letudják a Fidesz korrupcióját azzal, hogy "há' de nem is azok / más is ugyanúgy lopna". Mintha az, hogy a szomszédom lopott, feljogosítana arra, hogy én is lopjak )?

2020. márc. 27. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

"Nézd, a magyarok elég egyszerű emberek..."

Ilyeneket azok mondanak, akik 10 éve nem lépték át a faluhatárt és az életcéluk kimenni egyszer Ausztirába vásárolni.

2020. márc. 27. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Vagy te nem értesz valamit, vagy én. Tíz éve nincs ebben változás, legfeljebb az intenzitásban és a tálalásban esetleg. És most mindez a járvány kapcsán merült fel? Eddig nem tűnt fel, addig nem érdekelt?

A hit a manipuláció következménye. És az érvvel, vitával nem befolyásolható. Vagyis nem igazán világos, mit szeretnél tudni. A fideszesektől az a válasz, hogy "mert más nem lehetséges", a többit meg vagy nem érdekli, vagy nem ért egyet a kérdés állításával.

2020. márc. 27. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben, amit azért jól látsz, az ellenzék is ludas. Mondjuk ki, ez nem ellenzék. Mondom én is, aki nem vagyok Fideszes. A Fidesznel elég annyit mondania, ha nem mi, akkor Gyurcsány. És ez általában elég.Azért a 2/3.-ot is nagyon kalandosan szerezte a Fidesz, még a határon túliak is be lettek áldozva. De a lényeg, hogy ilyen gyenge, hatástalan, számító ellenzékkel valóban nehéz lesz bármit is elérni. Nincs még meg az a párt, aki leváltsa Orbánékat. Orbánnak viszont olyan vagyon elleni bűnei vannak, hogy csak az állandó hatalom mentheti meg. Ezért aztán meg is tesz mindent. Az ellenzék nekem sajnos nem hiteles.
2020. márc. 29. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!