A járvány mikor fog tetőzni?
Figyelt kérdés
Már unalmas a bezártság2020. márc. 26. 17:51
1/10 anonim válasza:
Senki nem tudja. Lehet, hogy csak pár hónap, lehet még több.
3/10 anonim válasza:
Még igazából el se kezdődött, nemhogy tetőzne. Van beteg az ismeretségi körödben? Hiányzik bárki a munkahelyről? Egyelőre annyit látunk, hogy pánik van, és hétköznap reggel 7-kor olyan tömeg van a boltokban, mint máskor szombat délelőtt, meg érezzük a külföldi események hatását, azaz a cégeknek nincs megrendelése, alapanyaga stb. De az a kevés beteg, ami van, statisztikailag elhanyagolható a népesség számához képest. Máshol ezrével halnak az emberek, itt összesen kevesebb van, mint amennyi egy komolyabb autóbalesetben keletkezik. A java még eztán jön, ha jön.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk szerintem ha tényleg hónapokig eltart, akkor felesleges bezárkózni, mert vagy éhen halsz, vagy beleőrülsz a bezártságba, vagy elkapod.
8/10 anonim válasza:
Az előbb olvastam, hogy Viktor bejelentette, nem 3 hónap lesz ez, júliusban van esély a tetőzésre, de az egész év végéig is elhúzódhat, mert ezzel az elnyújtással tovább fog tartani, viszont nem is szakad az egészségügyre hirtelen annyi beteg. Ha ez így lesz, mire kiengednek minket, én már megzakkanok a bezártságtól. Ami viszont ennél rosszabb, vajon az otthon tartott idősek mennyire fognak ennyi idő alatt mentálisan és fizikailag leépülni? Nem tudom, tartható-e egy ilyen szigorú bezártság kb. fél éven át. :(
9/10 anonim válasza:
Mindenki csak találgatni tud, de szerintem ezt az évet "végigviszi".
10/10 anonim válasza:
Unalmas a bezártság?
Olavass!
Egy éve egy hónapon át gyakorlatilag csak a wc-re mászam ki az ágyból, meg enni. A következő hónapban pedig csak gyógytornára mentem el.
Még a számítógépemhez sem tudtam leülni.
Túléltem.
Végre el tudtam olvasni néhány könyvet.
És még nem is kötelező bent maradni. Persze, ha van egy kis eszed, akkor egyedül mész ki, nem keresed senki társaságát. A társaságit megtalálod online. 30 éve, amikor még vezetékes telefonja sem volt mindenkinek, akkor megterhelőbb lett volna a házikarantén.
Most nincs miért sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!