Mikor fog tetőzni a h1n1 járvány? És mikor cseng le?
Szerintem teljesen hülyeség az egész járvány..
Csak azok haltak meg akik eleve vmilyen betegségben szenvednek..nincs értelme oltatni!Szerintem tetőzni nem fog és nem sokára lecseng..
Amikor a média élén falussal és a pribékjeivel felhagy a rémhirterjesztéssel -gondolátok már végig ha nem csináltattak volna ekkora pánikot nem is tudnánk a h1n1 ről ki a francnak kellene az oltásuk ?? jó van h1n1 de nehogy már azt higgyétek hogy csak az van ott-kimutatták a h1n1 jelenlétét ezt hangoztatják és akkor mi van ?? sokan nem tudják de már rég átestek a fertözésen ugy hogy az semmi tünetet nem is produkált -angliában az emberek 1/3 da nálunk ezt sem vizsgálják söt ha átestél akkor is oltasd be magad ..
most olvastam az egyik oldalon anyuka beoltatta magát a két gyerekét is -nagymamát megzsarolta ha nem adja be az oltást akkor nem láthatja az unokáit !!!-de ez semmi meg a nagyobbik gyerek aki szintén mindkettő oltást megkapta 3 hét mulva beteg lett szokváányos influenza tünetekkel -és most jön a csattanó!! elvitte mikrobiologiai vizsgálatra ,ami nem olcsó ! a gyerekét és kézeljétek mind a h1n1 mind az szezonális influenza virusai megtalálhatóak voltak a gyereknél !!! 2 hét és véd az oltás ??? hol van ez ellenörizve ??? amugy meg csináltak egy tesztet placebóval is amerikában, és meglepő eredményei voltak ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!