Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor fog tetőzni a h1n1...

Mikor fog tetőzni a h1n1 járvány? És mikor cseng le?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 21:44
 1/2 anonim válasza:

Szerintem teljesen hülyeség az egész járvány..

Csak azok haltak meg akik eleve vmilyen betegségben szenvednek..nincs értelme oltatni!Szerintem tetőzni nem fog és nem sokára lecseng..

2009. dec. 1. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a média élén falussal és a pribékjeivel felhagy a rémhirterjesztéssel -gondolátok már végig ha nem csináltattak volna ekkora pánikot nem is tudnánk a h1n1 ről ki a francnak kellene az oltásuk ?? jó van h1n1 de nehogy már azt higgyétek hogy csak az van ott-kimutatták a h1n1 jelenlétét ezt hangoztatják és akkor mi van ?? sokan nem tudják de már rég átestek a fertözésen ugy hogy az semmi tünetet nem is produkált -angliában az emberek 1/3 da nálunk ezt sem vizsgálják söt ha átestél akkor is oltasd be magad ..

most olvastam az egyik oldalon anyuka beoltatta magát a két gyerekét is -nagymamát megzsarolta ha nem adja be az oltást akkor nem láthatja az unokáit !!!-de ez semmi meg a nagyobbik gyerek aki szintén mindkettő oltást megkapta 3 hét mulva beteg lett szokváányos influenza tünetekkel -és most jön a csattanó!! elvitte mikrobiologiai vizsgálatra ,ami nem olcsó ! a gyerekét és kézeljétek mind a h1n1 mind az szezonális influenza virusai megtalálhatóak voltak a gyereknél !!! 2 hét és véd az oltás ??? hol van ez ellenörizve ??? amugy meg csináltak egy tesztet placebóval is amerikában, és meglepő eredményei voltak ....

2009. dec. 2. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!