Aki nem utálja élből Gyurcsány Ferencet, az őt okos embernek, jó politikusnak tartja?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, és mióta szavazhatok mindig a DK-ra teszem le a voksom. Nekem nagyon szimpatikusak Feri megnyilvánulásai, és tetszik az a demokratikus, modern világnézet, amit ő képvisel. Tudom, hogy majd mindjárt jönnek itt sokan, főleg Fideszesek, akik elítélnek meg a DK-t is, de nem is elsősorban az ő véleményük érdekel. Nem kell elvakult Guyrcsány-fannak sem válaszolnia, illetve nem csak olyanok válaszát várom, hanem kíváncsi vagyok, hogy objektíven, akik nem utálják milyen politikusnak tartják őt, és tetszik-e nekik az az irány, amit ő képvisel. Sokan felemlegetik a múltat, de nem tudom pl., hogy a gazdasági válságot is miért az ő nyakába varrják, holott az egy globális probléma volt. Meg egyébként szerintem sokat változott pozitív irányba. Már az öszödi beszéde is azért volt, mert változtatni akart.2020. márc. 25. 10:47
11/11 anonim válasza:
3-as, 4-es, 5-ös nagyon jól leírták a tényeket, érdekes módon arra semmi reakció. Tipikus DK-s...
Feri azért épít a fiatalokra mert ők a korukból kifolyólag nem emlékeznek az első két kormányzására :D
Egy kis tanulnivaló, kishaver: https://www.youtube.com/watch?v=NTt681GDJYk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!