Orbán mit hőbörög itt ezen a szavazáson? Nem elég neki a 90 nap, hisz vészhelyzet van, tegye dolgát,90 nap után majd meghosszabbítja a parlament ha indokolt.
"Te mit hőbölögsz kérdező? 10 éve diktatúra van az országban nem? Akkor most hogy van hogy azt mondjátok hogy még csak most lesz? Össze visza beszélsz."
Én csak annyit mondok, hogy orbánytörpe behugyozik a szádba és neked családostól ez az örömünnep.... Most is vicsorogsz, mert egy borjú vagy. Utánna pislogsz mint vágómarha az ifaplatón, hogy hijába fedezted be az asszonyt....
"Te mit hőbölögsz kérdező?"
Egyébként nem hőbörögtem, csak kérdeztem, hogy a gráci elmebetegnek mi a baja a 90 nappal? Most 2000 évre had ne adjon már neki felhatalmazást a hülyeségéhez senki parlament nélkül. Azt a hisztis khurrva anyját....
1-es!
"...csak addig kell a felhatalmazás amíg vissza nem adja!"
Hát ez az!
Rákosinak, Sztálinnak, Kádárnak is csak addig kellett!
Amíg vissza nem adja?! :DDDD
Mert olyannak ismerjük Viktort, hogy majd szépen visszaadja féltve őrzött egyeduralmát?...
"Viktort, hogy majd szépen visszaadja féltve őrzött egyeduralmát?..."
Én utáltam mindig a kommunistákat, de Kádár mindennap krumplilevest evett, és 2 doboz gagyi mezítlábas kossuth cigeretta volt a napi igény, meg volt egy 30 éves balonkabátja. Rákosi se vitt haza 50 forintot se a népvagyonból, mert ezt nem lehet ráfogni.Horn gyula ilyen trágyául nem élt vissza a kétharmaddal. A törpe? Hol a köztársasági elnök? Ha sehol akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!