Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » De facto ingyenes lett a...

De facto ingyenes lett a buszközlekedés?

Figyelt kérdés
Aki követi az eseményeket a Volánbusz járatain mobiljeggyel lehet csak utazni. Viszont akinek nincs mobiltelefonja az nem zárható ki az utazásból, vagy akkor sem, ha nincs netkapcsolata. Akkor gyakorlatilag ingyen utazhat bárki csak be kell mondani, hogy Elnézést, csak otthon hagytam a telefonom?
2020. márc. 24. 17:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
Gratulálok, további sikeres bliccelést :)
2020. márc. 25. 18:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Az általad linkelt oldalon ezt is írják:

"A helyi és helyközi viszonylatokban továbbra is válthatók papíralapú jegyek a szokásos elővételi módokon .."

Tehát ha van hol, akkor vehetsz papír alapút. Persze egy pici megállóban, ha nincs, felszállhatsz anélkül. Ha jön(ne) ellenőr, majd megmondod neki.

2020. ápr. 3. 11:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem elővételi jegy papír alapon max Pesten lehet, de ez is csak tipp, mivel én nem ott élek.

Viszont az ország második legnagyobb városában dolgozom, oda járok be távolsági busszal.

Szóval Debrecenben ilyesmit nem lehet venni, soha nem is hallottam, hogy létezne.

A Volánbusz oldalán lévő applikációval nem lehet jegyet venni, a sofőrök is röhögve mondják, hogy nem működik, így ha akarsz fizetni, akkor sem tudsz.

Ezen lehet még pörögni, ez nem csalás, nem bliccelés, mert a kérdező, meg az utasok nagy része igenis utánajárt és mindent megtett, akartak fizetni, de nincs hol, nincs kinek, nincs hogy.

Emiatt leoltani valakit, főleg úgy, hogy vagy nem jártok busszal, vagy nem vagytok vidékiek- merő ostobaság.

Csak okoskodni jöttetek unalmatokban, a dolog működéséről pedig fogalmatok sincs.

Nincs suli, nincs meló, ez van, mindenki mindenhez hozzászól.

2020. ápr. 3. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!