De facto ingyenes lett a buszközlekedés?
Kedves 74%os mielőtt még nagyobb hülyét csinálsz magadból legalább tájékozódnál!
ezt kéne tudni elolvasni! Nem a több mint tíz éve működő online jegyvásárlást, ami alig pár távolsági vonalra volt jó.
a lényeget kiemelem a kedvedért!
"A mobiljegyvásárlás bevezetésével egyidőben a társaság minden helyi, országos, regionális és távolsági járatán felfüggeszti az első ajtónál történő felszállást, a járművezetőket szalagkordonnal határolják el az utastértől."
Szerinted, így, hogy fogja elvárni a buszvezető, hogy legyen nálad mobiljegy,m ha eleve nem is szállhatsz fel mellette?
TEHÁT FIZIKAILAG NEM KÉPES ELLENŐRIZNI! Még ha képes volna is, akkor sem tudná azokat az utasokat kitiltani a közlekedésből, akiknek nincsen érvényes jegye, mivel erre nem ad felhatalmazást neki semmi.
Amúgy holnap kipróbálom a dolgot megyek két megállót, de 99%-ék, hogy a pici kutya nem fogja kérdezni, hogy van-e jegyem vagy sem.
További jó egészséget (és komolyan nézesd meg az idegrendszeredet egy orvossal)
Kérdező, ha nem fogadsz el más választ akkor miért teszed fel a kérdést?
Igen előfordulhat, hogy senki nem ellenőrzi, de az is előfordulhat, hogy mégis. Az biztos, hogy senki nincs feljogosítva arra, hogy jegy nélkül utazzon. Próbálkozni lehet, de ha aztán a csökkenő bevétel és a (jegyet vásárló) utasok alacsony száma miatt ritkítják a járatokat akkor utána nem kell panaszkodni, hogy milyen szemét a Volánbusz.
12-es! Egy szóra te is állj meg, a szó: KORONAVÍRUS!
Nem arról van szó, hogy ez az állapot örökre szól, hanem arról, hogy a mostani helyzetben ez van.
minden bunkóság nélkül miért van az, hogy szinte mindegyikőtök adja a hülyét? Leszámítva a 64%ost mintha nem is láttatok volna még távolsági buszt vagy falusi megállót csak maximum fényképen, és nem tudnátok, hogy miről szól momentán az egész világ.
Ha az ember végiggondolja igen a buszközlekedés ingyenes lett, mert bármi kifogással ki tudsz bújni a fizetés alól. A kérdést inkább csak arra írtam ki, hogy megerősítsem más is így érti-e, de ehelyett mindenki tetteti a hülyét, és úgy csinál, mintha nem tudná, hogy mi történik a világban, vagy hogy is működik a buszra a felszállás.
Szerintem engedd el.
Direkt kötekednek.
Frusztráltak, csak kötekedni járnak ide, itt élik ki magukat.
Eddig is jellemző volt sok gyakoris kommentelőre, de most főleg. Nincs mit csinálniuk, így vezetik le a feszültséget.
A kérdést értik, csak ez okoz nekik örömet.
A válaszomat, amiben konkrét kérdések voltak, lepontozták, de válaszolni egyik sem volt képes rá.
Ezek szerint ők olyan jó lelkűek, hogy egy szomszédnak utalnának a saját számlájukról, plusz költségekkel, vagy elvennék a kp-t, ez idiotizmus, vagy várnák a későbbi törlesztést, ez sem különb. Nos, nem hiszem, hogy ez úgy általában jellemző, csak itt nagy az arcuk.
Ez családon belül megtörténhet, csak mondjuk aki építőiparban dolgozik, vagy nyugdíjas, annak jellemzően nincs a szűk családon belül olyan, akitől tudna segítséget kérni. A házastárs vagy a szülő vagy a gyerek nem fogja tudni kisegíteni. Bár feleslegesen magyarázom, mert úgyis lepontozzák ezt is, most ennek örülnek, hogy legalább lepontozni lehet. Sivár életük van.
Mindenki nyugodjon le a fenébe, már bánom is, hogy kiírtam a kérdést, mert csak pár idiótán hülyeségén bosszankodtam, egyszerűbb lett volna az, amit végül megcsináltam.
Buszteszt, koronavírus idején!
A távolsági busz beáll a megállóba, a buszvezető alapból csak a hátsó ajtót nyitja, semmi ellenőrzés, még egy jó napot se, és ott szállsz fel. A buszvezető és az első két sor szék le van választva az utastértől.
Bent ki van írva, hogy szünetel a jegykiadás, és az, hogy jegyet a neten keresztül vehetsz okostelefonra, de ennyi. Semmi irgum-burgum, hogy kötelező lenne, és akinek nincs azt kizárjuk az utazásból.
Amúgy a kekeckedők kedvéért rá is kérdeztem így átüvöltve három sor szék fölött, hogy most akkor mi van.
így hangzott a társalgás:
Kell jegyet venni, ha nincsen nálam telefon?
Kéne, de ha nincs nincs, senki se ellenőrzi. Becsületkassza van. (tette hozzá röhögve a sofőr)
Szóval jelenleg ez van. Ez volt végül a válasz a kérdésemre. Tulajdonképpen válaszoltam magamnak.
Igen de facto a buszközlekedés jelenleg ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!