Most jó hogy nem követtük azt a politikát amit régen elkezdtek?
"a akkor tört volna ki a járvány, mikor ez befejeződött volna, akkor most olyan helyzet lenne mint más országokban? Ahol embereket kapcsolnak le? "
Konkrétan melyik országokban?
Húzz már máshova kamuzni...
A magyar egészségügyre így is úgy is ráférne egy komoly reform, csak épp ezt senki se meri meglépni.
Nem igazán tudom, hogy ha privatizálták volna az egészségügyet most mi lenne. Talán kisebb lenne a kormány mozgástere, mert elég furán venné ki magát ha magáncégeknek venne védőfelszerelést.
De ha tudsz konkért eseteket, hogy máshol mi van akkor linkelhetnél, mert én nem sok mindent olvastam ebben a témában. (amit olvastam abból is az jött le, hogy a világ leggazdagabb országai sincsenek felkészülve erre és az emberek viselkedése, hozzáállása, általános egészségügyi állapota(mit eszel, mennyit mozogsz, hogy élsz), milyen az időjárás többet számít mint az, hogy mennyit költenek egészségügyre)
Hát inkább legyen kevesebb hely de jobb ellátás, mint több hely de rosszabb ellátás...
Látod hogy kb mindenhol rossz állapotok vannak és alig van egy-két ország ahol megbírkóznak a járvánnyal.
Tehát akár ez, akár az lenne most Magyarországon, a járványokat mindenhogy megszívnánk.
A rendes hétköznapokon viszont sokkal többet számít az, hogy az a kevés beteg milyen ellátást kap.
Tehát szerintem összességében jobban jártunk volna azzal a rendszerrel. De ezt már nem tudjuk meg, így alakult, ebből kell kihozni a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!