Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek hatósági árak?

Miért nincsenek hatósági árak?

Figyelt kérdés

A kapzsi kereskedők kihasználják ezt a nyomorult helyzetet és nyerészkedni akarnak.

Hatósági árakat kell bevezetni az alapvető termékekre.

2020. márc. 23. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"vagy házhoz szállíttatni onnan"

Mégis honnan? Ma néztem, az Auchan egyáltalán nem szállít házhoz most a Tesco-nál meg április 12-ig nincs idősáv.

2020. márc. 23. 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Az első gazdasági intézkedésnek kellett volna lenni, de ezeknek a hatalom most is fontosabb.
2020. márc. 23. 12:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12: Ha csak kósza ötletként bedobta volna ezt a kormány, már a huszadik kérdést írogatnátok ki ide, hogy micsoda diktatúra van, és szörnyű, borzalom, sztálinizmus, stb.....

Szánalom, amit műveltek!

2020. márc. 23. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek abban igaza van, hogy nem szabadna engedni 3 ezerért árulni a kiskereskedőnek a csirkemellet, 7,5 ezerért a hiper-szuper szájmaszkot. A 12 forintos simát 6-7-800-ért.

Pont tegnap nyilatkozta ... most nem jut eszembe a neve, de aki mindig a nagy áruházláncokról beszél, szóval pont tegnap mondta, hogy amíg tudják tartani az árakat, addig megteszik, de előbb-utóbb ők is kénytelenek lesznek emelni.

A mennyiséget kellene szabályozni, hogy egy-egy ember mennyit vehet egy termékből. Nem mázsaszámra halmozni, és akkor a maszek hentesek se most akarnának meggazdagodni - más nyomorán. Hangoztatják folyamatosan, hogy ne vegyen mindenki 5 kiló húst egyszerre, de ha elfogy 2 órán belül, miközben mindenki maradjon otthon, aki teheti, akkor inkább megveszi és raktározza otthon, mert nem akar naponta 2-3-szor multiba menni. Különben marad a 2500-as húsár átlagban.

Az emberek önzők, mert nem gondolnak arra, hogy a másiknak nem jut, de lassan rákényszerül, különben ott állhatna órákig, míg új áru érkezik az alapélelmiszerekből. Ördögi kör. Akkor is többet veszel ha amúgy nem akarnál, és hiába vagy jószándékú, hogy másnak is maradjon, el kell döntened, hogy a "Maradj otthon"-t tartod be, vagy várakozol, és fertőzöl-fertőződhetsz. Kicsit katyvaszosan írtam le, de talán érthető.

2020. márc. 23. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

szélsőséges drága árakat kap fel a bulvársajtó - közben meg akciósan dobják utánad a csirkemellet a coop-ban is...

[link]

2020. márc. 23. 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már múlt hét óta van korlátozás a Spar-ban (5 kg/5 csomag), és más láncoknál is!
2020. márc. 23. 13:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem 2 zsák krumplit és hagymát termelőtől 130ft-os áron, mert rárohadna. Alma már 150ft volt. A boltos kereskedő csak 60ft-ot szeretne neki érte adni és 500-ért eladni. Ja és nem volt kvóta, hogy 5kg-ot vehetek. Nem boltból kell venni!
2020. márc. 23. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:

#11 Keress rá a neten! Egy budapesti: [link]

meg egy nem csak Budapestre szállító nekem egyből feljött: [link]

2020. márc. 23. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a tescóban éppen most vettem 99Ft-ért a krumpli kilóját. Volt mellette zsákos 320-ért is.
2020. márc. 23. 16:05
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Ha hatósági árak lennének, akkor tiborc hogy tudná a 20 ft-os gagyi ledsort 3 milliárdért értékesíteni?
2020. márc. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!