Miért kell korlátlan időre megszavazni a Fidesznek a rendeleti kormányzást?
"Ha polgárháború törne ki, az első sorokban leszek! És vannak még jópáran, akik így gondolják!"
Rendben rendben, csak vedd be a pirulákat, nyugodj meg és nem lesz gond! Ma már vár a pihepuha ágyikó. Csak ne felejts el pisilni lefekvés előtt!
És miért kell a vírus megfékezéséhez teljhatalom?
Majd Orbán beírja az alaptörvénybe, hogy a korona nem terjedhet át másik emberre, mert akkor az bűncselekmény? Vagy mégis mit akar elérni ezzel?
Egymás ellen uszítják a honfitársakat, a magyar népnek most NEM erre van szüksége, hanem ÖSSZEFOGÁSRA de nyilván épeszű keretek között.
Függetlenül, pártatlanul!
Egy krízishekyzetből ne csináljunk már politikai üzletet, #aqrwaéletbe!
EU-s jogszabályokra gondoltam.
Tudod arra a szerződésre - és ami mögötte van - amit D-209 aláírt.
"Egymás ellen uszítják a honfitársakat, a magyar népnek most NEM erre van szüksége, hanem ÖSSZEFOGÁSRA de nyilván épeszű keretek között."
Ezzel csak az a bökkenő, hogy ha összefogsz egy dékással, akkor az jó eséllyel egy óvatlan pillanatban hátbaszúr. Semmi személyes, csak ilyen a természete. És ők nem honfitársak, hanem uniós polgárok elsősorban!
"Ezzel csak az a bökkenő, hogy ha összefogsz egy dékással, akkor az jó eséllyel egy óvatlan pillanatban hátbaszúr"
Mint említettem, PÁRTATLANUL!
"Mint említettem, PÁRTATLANUL!"
Ok, és hogyan fogod megbeszélni a 80 éves DK-s nyugdíjaskommandóval, hogy ne imádják Fletót és pártatlanul próbáljanak meg együttműködni. Ugyanezt mondhatnám a Fidesz oldalra is, csak ott nem csupán 80 éves nyugdíjasok vannak. Ez totál esélytelen!
DK-s, #25-nek:
Miért próbáljátok mindenáron azt sugallni, hogy a DK túlnyomó részt nyuggerekből áll?
Hatalmas tévedésben vagytok, ha ezt tényleg így is hiszitek! A DK megnyerte a fiatalokat, a fidesz pedig eközben migráncsozott. Okos.
"DK megnyerte a fiatalokat"
Ne általánosítsunk! Ez pont olyan lózung, mint a választási matek volt.
Attól, hogy nem vagyok fideszes, még nem jelenti azt, hogy dk-s vagy akármelyik "ellenzéki" párt mellett állnék.
Számomra egyetlen -jelenlegi- párt sem lenne alkalmas Magyarország vezetésére. Mindegyik bebizonyította már, hogy milyen amikor a fejébe száll a hatalom....
De most nem is ez a legfontosabb.
Ki kell venni a javaslatból a teljhatalomra irányuló részt és/vagy határozott időt beleírni és meg van oldva a problémás kérdés. Lehet összpontosítani a koronára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!