Mucsi Zoltán mire fel olyan népszerű?
Tudom, hogy most mindenki a koronavírussal foglalkozik és szerintem is egy komoly probléma ez a járvány, de megfogalmazódott bennem ez a kérdés.
Szerintem senkinek nem kell őt bemutatni, hiszen nagyon ismert, az emberek az ő szövegeit ismételgetik stb.
Pedig Mucsi Zoltán nem csinál mást csak gyűlölködik a magyarság ellen. A sorozatokban, amikben játszik szintén ezt csinálja. A magyarokat primitív, rasszista, műveletlen bunkónak ábrázolja.
Itt van ez a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=mufDH17GWF0
Ebben a videóban is játssza a hülye rasszistát. Sokan nem látják, hogy ő ezzel kifigurázza a rasszizmust, antiszemitizmust és minket magyarokat is. Nem több mint egy provokátor, tróger, magyargyűlölő liberális. Nem értem, hogy miért olyan nagy szám? Miért szeretik őt sokan?
Utánanéztél filmeknek és más szerepeinek és ebből ezt vontad le...Uhhh
Neked aztán tényleg 3D-s a mozi.
Gondolom Isaurának is gyűjtöttél volna annak idején.
Minden hozzászólást leértékelni, mert nem osztják a véleményedet...
Előző hozzászóló nagyon beletrafált, azért nem tetszik neked Mucsi szerepe, mert kapásból magadra ismertél :D
Kicsinyes..
Ezzel feltetted az "i"re a pontot:
"...vannak rajtam kívül normális emberek."
Tölem kapsz egy lájkot!
Igaz.
És még:
A pénznek nincsen szaga, mert mossák.
Az idő a legjobb orvos, de rossz kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!