Mucsi Zoltán mire fel olyan népszerű?
Tudom, hogy most mindenki a koronavírussal foglalkozik és szerintem is egy komoly probléma ez a járvány, de megfogalmazódott bennem ez a kérdés.
Szerintem senkinek nem kell őt bemutatni, hiszen nagyon ismert, az emberek az ő szövegeit ismételgetik stb.
Pedig Mucsi Zoltán nem csinál mást csak gyűlölködik a magyarság ellen. A sorozatokban, amikben játszik szintén ezt csinálja. A magyarokat primitív, rasszista, műveletlen bunkónak ábrázolja.
Itt van ez a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=mufDH17GWF0
Ebben a videóban is játssza a hülye rasszistát. Sokan nem látják, hogy ő ezzel kifigurázza a rasszizmust, antiszemitizmust és minket magyarokat is. Nem több mint egy provokátor, tróger, magyargyűlölő liberális. Nem értem, hogy miért olyan nagy szám? Miért szeretik őt sokan?
Gratulálok polgártárs.
Egy több éves, szatirikus sitcom szerepből következtetést vonsz le.
Na eez az igazi agymosott gyűlölködő ,ellentétszító viselkedés.
Hofi Géza is ahol tudta, kiparodizálta a magyar természetet. Ő is akkor egy provokátor, tróger, magyargyűlölő ember volt?
Mucsi Zoltánnak ezt a karaktert adták annak idején és annyira működött, hogy azóta csak ebben a karakterében szerepeltetik. Ami igazából egy nagyon rugalmatlan dolog és sajnos a művészvilágban nem is feltétlenül értékelt állapot, de így alakult gondolom.
Gondolom, akkor sértett, hogy téged figurázott ki :D
Te Fidesz paraszt!
Képzeld el, hogy nem csupán ebből a videóból vontam le következtetést hanem az egész munkásságából. Csak most ezt emeltem ki. Megnéztem jó pár részt a Munkaügyekből meg a Tóth Jánosból meg úgy általában utánanéztem azoknak a filmekben amelyekben szerepel és úgy lett meg róla a véleményem. Valaki szóba hozta Hofi Gézát. Igen, róla is megvan a véleményem. Egy magyargyűlölő kommunistának tartom. Kádár udvari humoristája volt és az MSZP-vel szimpatizált. Ez már elég ok szerintem.
Ja és nem vagyok fideszes. Mi Hazánkos vagyok.
"A magyarokat primitív, rasszista, műveletlen bunkónak ábrázolja."
Hát ha azok, akkor mit tegyen az ember...
"Ja és nem vagyok fideszes. Mi Hazánkos vagyok."
Az a Fidesz Intelligencia Tagozata.
"Egy magyargyűlölő kommunistának tartom. Kádár udvari humoristája volt és az MSZP-vel szimpatizált."
Az egyébként meg van, hogy a mi tanyánkos Toroczkai haverod dédapja 56-ps vérbíró volt, és több tucat szabadságharcos halálos ítéletét ő írta alá? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!