Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki nézi az ATV-t?

Valaki nézi az ATV-t?

Figyelt kérdés
Gondoltam megkérdezem, mert az annyira sz*ar hogy nem tudom elképzelni van olyan embert aki nézi a nyugdíjasokon kívül...
2010. júl. 25. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Ne is nézd mert ezzel az értelmi színvonallal nem érted meg.Mit láttál rajta?
2010. júl. 25. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyok nyugdíjas,sem libsi,sem MSZP-s,de időnként megnézem a műsoraikat. Sok műsoruk jó.( Nem a Fásira gondolok,mert az borzalmas) Külön tetszett az Orbánnal készült interjú! Végre valaki,aki nem elégedett meg a szólamokkal,hanem valódi válaszokat is akart!
2010. júl. 25. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Lehetett volna keményebb is a Kálmán Olga.A törpe csak nyomta a mantrát normális válaszok helyett.Simán mondtam volna neki,hogy ne mellépofázzon,ez nem a hír tv nevű szennycsatorna ahol már akkor is tapsikolnak ha őt meglátják.
2010. júl. 25. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Rendszeresen nézem, többek között Kálmán Olga müsorát, és az Újságíróklubot is. Nem pártatlan, de messze kulturáltabb adó, mint a HírTv vagy az Echo.

Kedves Kérdezö, ha nem tetszik, ott a távkapcsoló...

34/f

2010. júl. 25. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is belenézek időnként, bár általában is keveset nézek tv-t, meg ATV-t is. Nyáron csak a reggeli műsorra kapcsolok rá néha kínomban, mert a többi is untat, vagy ha ott reklám van. Ezen kívül az Újságíróklubot meg szoktam nézni (heti egy óra), de az most nyáron nem megy. Ja, és még egyszer-kétszer, ha otthon vagyok a Laci bácsi főzőműsorát.
2010. júl. 25. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Kálmán Olga alap hogy nézem...
2010. júl. 25. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Na ezért lehet még mindig az MSZP a parlamentben-.-
2010. júl. 26. 06:30
 8/11 d,jpt L ***** válasza:
Természetesen mellőzöm ezt a csatornát. Azt sem bánnám ha megszűnne.
2010. júl. 26. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is nézem Kálmán Olgát.
2010. júl. 26. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Kifejezetten kedvelem a csatornát. Nagyon jó műsorok vannak benne. Újságírókulbot érdemes összevetni az echo tv-n adott Korrektúrával alias antiújságíróklubbal :D

Míg az Atv-n a 4 muksó igyekszik tárgyilagos,kultúrált módon társalogni,az Echo tv-n megy a röhögcsélés az ízetlen tréfák gusztustalan tálalása,jókora zsidózás mellett. Akkor ott van a Civil a pályán az is érdekes műsor,Dési János egész szellemes :D Kálmán Olga meg egyedülálló a műsorával. Jaaa és a reggeli jam és jam light is mennyivel érdemesebb,mint a csak csajok és a többi primitív műsor.

2010. júl. 26. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!