Hogyhogy a dohányboltokat nem korlátozták vagy záratták be?
Nyitva maradhatnak a gyógyszertárak, élelmiszerboltok és dohányboltok. Első kettőt értem, de az utolsó?
Vagy azóta van más rendelkezés?
22:
A dohányos nem támadja azokat, akiknek a képébe füstöl a legnagyobb természetességgel?
>Nem. Egy pávának se kötelező odaállni.
A legtöbb helyre a bagós parasztnak meg kifejezetten tilos
Micsoda primitív indulatok vannak Magyarországon felhalmozódva?!
Itt már valóban mindenki mindenki ellensége!
Azt valóban nem értem, hogy a kérdezőt miért zavarja pont a dohánybolt, amikor nem is dohányzik?
Igen békétlen egy fajta...
Mert a bezárások nem azért vannak, hogy idegesítsék a népet. Pont a dohány és az alkohol függőség amitől a legnehezebb megszabadulni, és nem kell senkinek ez a balhé.
Amúgy semmi közöm a fideszhez, mégis nyertem egy dohánybolt üzemeltetést, a gyereknek gondoltam, de a végén vissza kellett lépnem, mert mégsem vállalták. (elég szerény biznisz, de stabil egy ideig még)
Aki nem dohányzik, annak nem teljesen mindegy, hogy nyitva vannak-e vagy sem? Kezd már elegem lenni abból, hogy 80%-ban antidohányosokkal van tele a Dohányzás kategória.
Nem, nem fog senki egy ismeretlen két mondatától leszokni, fogjátok már fel.
Kérdésre a válasz:
Mert sok bevétel van belőle.
Nekünk már az is elég* hogy egy kicsit idegesít a folyamatos szekálás. Töredéke annak hogy mennyire idegesíti a nem dohányost a retkes.
*plusz randipartnerek számának drasztikus visszaesése, csökkent várható élettartam, csökkent életminőség, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!