Orbán gyülölők szerintetek ki tudná jobban kezelni a jelenlegi helyzetet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 18:03
11/17 anonim válasza:
Szerintem a magyar politikában jelenleg nincsen olyan szereplő, aki jól tudná kezelni a helyzetet (se kormány, se ellenzék). Valami olyasmi jó lenne, mint amikor a középkorban külföldi királyt hívtak a trónra, jelen esetben valami fejlett nyugati ország vezetője pályára állíthatná az országot, ezáltal csatlakozhatnánk a nyugathoz és kiszakadhatnának a Balkánból.
12/17 anonim válasza:
Csakis Gyurcsány Ferenc tudná tökéletesen kezelni! Orbáneszku meg eltakarodhat a putriba vissza ahonnan jött.
13/17 anonim válasza:
Nem vagyok Orbán gyűlölő, de azért valljuk be: ha egy gyakorló elmebeteg teljhatalmat kap, akkor elszabadul az őrület.
15/17 anonim válasza:
ÉN!!!!!
Január elején azt vallottam, hogy egy kínai sem jöhetne be, ugyanis februárban még wuhanból is özönlöttek, sanghaiból a mai napig jönnek, ahogy felütötte európa több országában, azonnali határzár, olaszból is özönlöttek a turisták, magyarokat kínából olaszból, egyéb országból szigorú karanténba, és most nem kéne ez az egész, élelmiszer felvásárlást korlátoztam volna, árak befagyasztása, védőeszközöket feketén aranyárban árulókat megbüntetném, készleteiket elkoboznám, és szétosztanám
minden kiadást a dolgozók megsegítésére fordítanék, szigorú büntetés annak aki valakit elbocsájt.
16/17 anonim válasza:
Gyakorlatilag bárki. Orbán nem kezeli a helyzetet hanem csak reménykedik abban hogy kitavaszodik.
17/17 anonim válasza:
Az a baj senki kompetens sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!