11/36 anonim válasza:
Linkeld már akkor ezeket, különben álhírterjesztésért 1-5 év jár.
12/36 A kérdező kommentje:
Én ezt inkább pánikolásnak, és fake news terjesztésnek veszem.
2020. márc. 21. 17:04
13/36 anonim válasza:
Az, hogy leírom: "félek, hogy puccs lesz", nem fake news, hanem vélemény.
Linkelj.
14/36 A kérdező kommentje:
FB oldalt nem linkelek, de most találtam ezt a cikket [link]
2020. márc. 21. 17:05
15/36 anonim válasza:
A cikk címe egy kérdés, az "egyéb, vélemény" kategóriában.
16/36 anonim válasza:
Senki nem állított olyat hogy orbán puccsra készül. Ez egy kérdés. Ott van a végén a kérdőjel. Kérlek, kapcsolódj be egy közeli iskola távoktatásába, mert úgy látszik neked az alapvető nyelvtani fogalmak is nehézséget okoznak.
17/36 anonim válasza:
Komoly gondok vannak ellenzéki fejekben, az ország vezetőjének nincs kit megpuccsolnia főleg 2/3 felhatalmazással évek óta, több ciklus után.
Ezek csak vágyálmok ellenzéki oldalon. Ők akarnának végre a pénzcsaphoz jutni, hogy ne az emberekhez folyjon a lóvé hanem a saját zsebükbe.
18/36 A kérdező kommentje:
Éppen ezt hitette el az ellenzéki olvasókban. Ennek a kérdését és félelmét. Ez félelemkeltő tartalom!
2020. márc. 21. 17:08
19/36 anonim válasza:
Jaaa, te már cenzúrázgatnál?
Én ezt most miattad látom, miattad ijedtem meg, mehetsz börtönbe.
20/36 anonim válasza:
Puncsra. A vaníliát már unja, mint gyakorizók a rémhírterjesztést (ahogy a népi szólás mondja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!