A magyar kormány mit csinált jobban az Amerikainál, hogy itt nem terjedt úgy el a vírus?
Hála a kormány kiváló intézkedéseinek.
Ha az emberek nem lennének felelőtlenek és nem mászkálnának a nyugdíjasok az utcákon, nem buliznának a fiatalok most, stb stb.. akkor hamar átvészelnénk.
Nálunk nincs akkor a forgalom fertőzőt országokból.
Kevesen tehetik meg, hogy pl. olasz karneválon kint legyenek...
Így kevesebb ember hozta be a fertőzést, és az elejétől fogva figyelve vannak.
DE! Keveseket tesztelnek, így kevesebb a ténylegesen azonosított beteg.
pl. ~4 hete én csehekkel dolgoztam 1 hetet, 2 hétig kapart a torkom, ők 1 héttel utána haza mentek, mert mind lebetegedtek, én is itthon voltam. Dokinak mondtam, ő azt mondta nem vagyok lázas, addig nem kell tesztelni, azóta eltelt bő 3 hét. kutya bajom, valószínűleg átestem rajta, és mivel önként itthon maradtam, nem is fertőztem.
De sokan vannak akik hasonló tünettel vannak, de nem tesztelik őket.
6nak: a dokik is benne vannak a buliba! Ők tudjak a legjobban h tesztelni kell!!! Es nekem is azt mondjak h FELESLEGES!
Nagyon durva ez! Erdekes ha a dokik csaladtagjuk fertozne őket 3 hetig akkor is ezt mondanak?
Csak azokat tesztelik, akik tüneteket IS produkálnak és össze IS köthetőek már regisztrált koronavírusos esettel.
Így PAPÍRON sokkal kevesebb a fertőzött mint máshol - de ez nem a valóság, ne legyenek illúzióink.
Ha egy tesztet sem végeznének, akkor PAPÍRON egy fertőzött sem lenne. De ez nem jelenti azt, hogy a valóságban nincsenek akár ezrével jelen fertőzöttek a társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!