Mit szóltok hozzá hogy a magyar kormány lefoglalt egy Csehországba szánt maszk szállítmányt hogy legyen mit szétosztani?
2020. márc. 21. 10:15
1/9 Estádio de Felchút válasza:
10 éve kipcsak, izé, lop csak, most pár maszk már nem oszt, nem szoroz.
2/9 anonim válasza:
A lefoglalás egy megerősített információ, de az nem, hogy szétosztották volna. Elég nagy botrány lenne belőle, de most még nem tudni többet.
3/9 anonim válasza:
Ez csak valami tévedés lehet, Orbán Viktor csak nem hazudná, hogy milliószám van maszkunk, akkor meg minek foglalná le más rászorulókét akik nem ilyen szerencsések, mint mi magyarok a milliós maszkkészletünkkel.
4/9 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy szétosztás céljából foglalták le nem más miatt?
Egyébként meg cseh vagy , vagy magyar?
5/9 anonim válasza:
A maszkok elsősorban a kórházakba kellenek, minek osztogatnák? Ha jut belőle a patikákba is, ott majd megvásároljátok.
Azt sem igazán értem, hogy egy Indiából Csehországba tartó szállítmány mit keres Budapesten. Hacsak nem egy magyar cég volt a köztes exportőr.
Én ugyan nem Magyarországon élek, de nálunk kormányrendelet van arra, hogy semmilyen, a koronavírushoz köthető orvosi segédeszköz és gyógyszer nem mehet ki az országból 6 hónapig.
6/9 anonim válasza:
Ha elkobozzák akkor borul a hazugsággyár.
7/9 A kérdező kommentje:
Na itt a NAV közlemény hogy nincs közünk hozzá: [link]
2020. márc. 21. 18:45
8/9 A kérdező kommentje:
Már értelmetlen a kérdés,megcáfolta az index,tehát nem igaz csak ők is elnézték valamit
2020. márc. 21. 19:46
9/9 robi1980 válasza:
Szóval az index "elnézett valamit...". (Má' megint...!? :D )
Hogyan történhetett ilyesmi egy olyan "független-objektív", körültekintő és mindig tárgyilagos médiával?? :O
Nem is értem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!