Lehetne - e esélye O. V. -nak egy 4/5 - ös felhatalmazáshoz a parlamentben?
Figyelt kérdés
Hogy is áll most a kormány - ellenzék arány a parlamentben?2020. márc. 21. 11:53
11/14 A kérdező kommentje:
Én még ott tartok, hogy a parlamentben max. 199 -en fognak szavazni. 133 kormánypárti és 66 ellenzéki. Hogyan jöhet ki ebből 4/5 -a kormánynak?
Nekem egyébként eddig még senki nem magyarázott el semmit, úgyhogy sztem te (10-es) nem játszod a hülyét, csak adod magad (minden játék nélkül)
2020. márc. 21. 22:15
12/14 A kérdező kommentje:
10 - esnek: itt különben is 4/5 -ről van szó. Ennyire csak nem lényegtelenek a kiindulási adatok (a végeredmény szempontjából?)...mert akkor itt is az lenne mint a 'kisebbségi' snóblinál: akármit dugsz, akkor is 3
2020. márc. 21. 22:23
13/14 A kérdező kommentje:
10 - esnek: ezen nincs is mit elmagyarázni, pláne "aprólékosan". Ha, ahelyet,, hogy fölényeskedve sértegettél, csak annyit írtál volna, hogy a 4/5 csak a házszabálytól való eltéréshez kell...
Szórakozz anyáddal hülyegyerek
2020. márc. 22. 04:07
14/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem tudtál miattam aludni, nem akartam így tönkretenni az éjszakádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!