Lehetne - e esélye O. V. -nak egy 4/5 - ös felhatalmazáshoz a parlamentben?
Nem tartom valószínűnek még a 3/4-et sem.
Most 2/3. Nem olyan rossz az azért.
"48% az a 2/3-ad"
Igen, ismerjük a "mi vagyunk a többség" szlogent, (bár a tüncikére hányan szoktatok kimenni? 10-en? A 2/3 pedig nem jelenti azt, hogy a 2/3 szavazott rájuk, mert nem csak listás szavazás, hanem elektori rendszer is van nálunk, amikor egy adott körzetben X nyer övé a körzet...
#1...: sztem a 2/3 - ból nem lesz 4/5 (lehetne, ha az ellenzék átszavazna...de olyat nem tesz)
#2....: hogy mi a rossz, az relatív - nézőpont kérdése...neked lehet, hogy nem rossz - másnak lehet tragédia
#3...: én eddig azt gondoltam, hogy "a matek a barátom"...de, attól, amit te írtál most elbizonytalanodtam. Hálás lennék, ha kifejtenéd
(talán arra gondolsz, hogy kicsalják...ezt itt most nem lehet, mert ilyen súlyos helyzetben biztosan név szerinti szavazás lesz
#4...ezt a 48 % - = 2/3 - ot sem értem, én nem így tanultam a százalékszámítást
Nem értek egyet a helyesírási hibák miatti idiótázással...Smitt pál óta pláne....de, ha a 2/3 - ad ra gondolsz...ott már megengedőbb vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!