A koronavírus vészhelyzetben magának tarhál a 444 és az Index, mit szóltok?
Tegyék! Aki meg akar az adjon nekik.
Van aki szereti kidobni a pénzét felesleges dolgokra, hagy tegye.
Csak utána ne követelőzzön hogy az állam meg neki adjon pénzt, mert magára meg nem maradt.
De bárki gyűjthet pénzt ahhoz hogy fenn tudjon maradni és fizetni tudja a számláit meg a dolgozóit. Bár nekem nem szimpatikusak, de semmivel sem tartom rosszabbnak ezt a próbálkozást, mintha egy nekem tetsző orgánum szeretne fennmaradni és ehhez kérne tőlem pénzt aki az olvasójuk vagyok.
Persze jogos hogy nem szép dolog most az elején kunyerálni amikor pont az olvasottság magas, hiszen sokkal többen ráérnek - és mások meg nem maguknak gyűjtenek pénzt, de azért legyünk belátóak kissé. Lottót is lehet venni még most is, miért ne lehetne nekik adni?
AKI adja a pénzt, az ne szövegeljen utána ha saját magára vagy más fontosabb dolgára nem marad utána!
még mindig jobb kérni, mint elvenni.
én például nem nézek és nem tájékozódok a közmédiából, mégsem kérdezte senki, hogy akkor fordíthatják-e az üzemeltetésére az én általam befizetett adót is...
Kérdező, úgy gondolod, hogy a 888, Lokál, Pesti Srácok, Vadhajtások...társadalmilag hasznos tevékenységet folytatnak? Az összeset támogatjuk az adónkból ha akarjuk, ha nem...
Ez szerinted rendben van így?
"tgt nevű felhasználó válasza:
Van, akinek fontos a hiteles tájékoztatás"
Hiteles tájékoztatás vs. kiszabom a bérlőt, ha nem fizet?
Ez hogy fér össze a balos öntudattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!