Kismamák! Ti hogyan védekeztek a most kialakult veszhelyzetben a koronavirus kapcsán?
Influenza ellen már novemberben beoltattam magam.
Tegnaptól home office-ban dolgozom (a cégünk mindenkit akit veszélyeztetett csoportnak ítélt felajanlotta a tavmunkat) 5 hetet dolgozom még amúgy is, 37 héttől szabin vagyok, aztán szülési szabi. Bár mi Angliában élünk, itt már kicsit melegebb a pite. Vásárolni online vásárolok, de semmi extra felhalmozás. Azon felül sok fertőtlenítés, kezmosas, sok gyümi, odafigyelés. Igazából továbbra sincs semmilyen infó felgyogyult varandosokrol, ezért jobban odafigyelek.
A következő 2 hétben home office-ban leszek. Nem megyek el a konditerembe. Szedem a vitaminjaimat. Semennyire nem parázok, hogy elkapom, de a párom szülei 77 éven felüliek és dohányosok, őket igyekszünk megóvni. Én nem fogok velük találkozni, a párom csak limitálva.
Szóval bármit csinálok, az nincs kapcsolatban a kismamasággal. Nagyon jó az immunrendszerem.
Szedem a vitaminokat és gyakran mosok kezet, ennyi.
Szerintem rövid időn belül úgyis itthon kell maradnom az elsős fiammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!